Tattoo Amager - Få lavet din tatovering hos vores tatovør

Drømmer du om at få lavet en tattoo på Amager? Tag turen forbi West Bridge, hvor vi helt sikkert kan hjælpe dig med inspiration og vejledning til din tatovering, når du besøger vores tatovør.

Find os nær dig

Vil du gerne bruge en tatovør fra vores salon til din tatovering, så tøv endelig ikke med at komme forbi. Vi tager nemlig både imod aftaler og walk-ins, og vi tager også gerne en snak, hvis du søger inspiration eller hjælp til dit næste motiv, en eksisterende tusch eller andet.


Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du besøger os, for hjælp til en tattoo, uanset om du kommer fra Amager, Frederiksberg (link til ny side herom), eller endnu længere væk. Du finder vores lokaler ved Enghave Plads på Vesterbro, som du kan nå med både metro, bus og cykel.

Det er klart, at alle ikke kan være lige gode til det hele. Derfor vil der også være forskel på, om du vælger en tatovør, der skal lave din tattoo i old school stil, i dot work eller med fine line. Find os nær Frederiksberg.

En tatovering i København - lavet hos West Bridge

Hjælp til motivet af din tattoo Amager

Vi har i vores salon flere forskellige tatovører, og i nogle perioder gæster en tatovør også vores biks, så du kan få lavet lige netop det motiv, du bedst kunne tænke dig. Det er nemlig forskelligt, hvilken stilart, den enkelte arbejder med, og derfor kan det være en fordel at undersøge dette, inden du vælger, hvem, der skal lave din tattoo Amager.


Nogle er rigtig dygtige til dot work, mens andre har speciale i old school tatovering. Vi anbefaler derfor, at du kommer forbi, hvis du gerne vil møde den rette artist, inden du booker en tid. Det er nemlig vigtigt, at I har den samme ide om, hvad slutresultatet skal være, inden processen går i gang, for at du får den største glæde af din tattoo.

Vi holder til på Enghave Plads på Vesterbro, hvor vi til daglig arbejder med mange forskellige typer af mennesker, ønsker og stilarter. Derfor kan du også være sikker på, at vi kan hjælpe dig, da vi gennem årene har opbygget en stor erfaring inden for tatovering af forskellige hudtyper, farver og størrelser.

En tatovering efter dine ønsker

Du må meget gerne komme forbi med dine ideer. Vi giver gerne feedback, hvis dette er ønsket, og vi hjælper også gerne med både placering, størrelser, farver og gode råd. Brug os derfor som din sparringspartner, når du skal have lavet din næste tattoo på Amager.