Dot dot – who is there? It’s Dotwork tattoo

Ja du læste korrekt, hos West Bridge Tattoo kan du få din næste eller første tatovering i dotwork style. Stilarten har gjort sig populær i hele verden på grund af det detaljeret fine udtryk, man kan opnå ved at få netop den type tattoo.

Find os nær dig

Vi har mange grunde til at vælge en dotwork tattoo hos West Bridge Tattoo. Først og fremmest tør vi godt at sige, at vores tattoo artister hos West Bridge Tattoo er rigtig dygtige til deres arbejde, og de tager dig i hånden hele vejen, så du føler dig tryg på rejsen til din tattoo. Den næste grund til at vælge en dotwork tattoo er enkel. Den bliver lavet kun med prikker eller dots – deraf navnet dotwork tattoo. Det giver din tatovering et smukt og stilrent resultat, selvom en dotwork tattoo er en af de mest detaljerede tattoos du kan vælge.

De fleste vælger flotte geometriske mønstre, elementer fra dyreverdenen, botaniske motiver eller en blanding. På grund af det detaljerede arbejde med at tatovere alle prikkerne i en dotwork tattoo, så skal dotwork tattooartisten koncentrere sig ekstra meget for at sætte hver eneste lille dot helt rigtig.

Hvordan vælger jeg det rigtige motiv til min dotwork tattoo

Mange har allerede et motiv i tankerne når de kommer til os i West Bridge tattoo. Men det behøver du ikke at have, vores artister vil rigtig gerne hjælpe dig med at få den flotteste tattoo, som du overhovedet kunne drømme om.

Men det er jo altid en god idé at forberede sig – og hvor kan du gøre det? På vores Instagram kan du se noget af det arbejde, som vores talentfulde tattoo artister laver. På vores Instagram har du også mulighed for at finde artisternes egne profiler, hvor de fremviser deres flotte arbejde, så du kan finde inspiration i alverdens mønstre, farver og motiver.

Små og store motiver - kun i prikker

Drømmer du om en tatovering af prikker?

Har du allerede et motiv, som du drømmer om at få tatoveret, men er du usikker på, hvilken stilart, den skal laves i? Du kan med fordel overveje, om den kunne være i dotwork. Du kan nemlig få lavet prikkerne ganske små, så det næsten ikke ses, at motivet kun er lavet i enkelte prikker.

Skal du have lavet et motiv med skygger, eller ønsker du en sort/hvid tattoo, kan du med fordel bruge netop dotwork til din tatovering. Denne metode er nemlig god til at lave skygger, flere nuancer af grå og sort, og derfor er den netop også blevet meget populær. Du kan se mere til vores værker på vores Instagram.

Hele eller dele - Dotwork tattoo i flere størrelser

Er det en hel arm eller et ben, der skal have et smukt motiv i dotwork, eller er det blot en enkelt tattoo, som skal pryde din krop, så er denne prikkede stilart ganske flot. En dotwork tattoo kan nemlig med fordel laves i alle størrelser. Vil du have inspiration til motivet eller vejledning til størrelsen, så kom endelig forbi os, ikke langt fra Frederiksberg og ganske tæt på Amager.

Er du klar til at blive tatoveret?

Du finder os på hyggelige Enghave plads

Når du har fundet de motiver, du godt kan lide, eller du har finjusteret den idé, du havde fra start, så kan du sende en forespørgsel til os på vores hjemmeside. Her kan du både beskrive din idé til din dotwork tattoo, men du kan også uploade billeder af den inspiration, som du har fundet. På den måde har vores dygtige artister de bedste forudsætninger for at lave en flot tatovering på dig. Det er helt gratis og uforpligtende at tage kontakt til os, så tøv endelig ikke. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi sætter dig først

Hvor finder du os?

Du finder din kommende yndlings tattooshop i hjertet af Vesterbro i Købehavn, vi ligger lige ved Enghave plads. Vi forstår godt, at du er kommet for at få en tatovering i dotwork, men vi laver naturligvis også tatoveringer inden for andre stilarter blandt andet; Old school, neotraditional, black & grey og blackwork/linework – så vi har lidt for enhver smag og forhåbentlig også din.

Vi glæder os til at udføre din næste tatoveringer, vi ses hos West Bridge Tattoo.

Leder du efter en tatovør i Århus? læs mere her