Tattoo Frederiksberg - Din tatovering er vores passion

Skal du have lavet en tattoo på Frederiksberg, kan du med fordel ligge vejen forbi West Bridge, som kun ligger et stenkast derfra. Her kan du både finde inspiration og hjælp til din tatovering fra vores tatovør.

Vælg den rette tatovør

Er du i tvivl om, hvad du skal have lavet, kunne godt tænke dig vejledning i, hvad der ville være pænest på dig, eller søger du blot den rette tatovør, så kan du med fordel række ud til os. Vi har nemlig en håndfuld tatovører, som alle er dygtige til hver deres disciplin, og derfor vil der naturligvis også være forskel på, hvem du bør vælge.

Det er klart, at alle ikke kan være lige gode til det hele. Derfor vil der også være forskel på, om du vælger en tatovør, der skal lave din tattoo i old school stil, i dot work eller med fine line. Find os nær Frederiksberg.

Få lavet din drømme tattoo på Frederiksberg

Kender du allerede motivet til din tattoo, men ønsker vejledning til den bedste placering eller størrelsen, så kontakt gerne vores tatovør. Her vil du få kyndig hjælp til at finde det helt rigtige sted i den helt rigtige størrelse, så du får størst mulig glæde af din tattoo Frederiksberg.

Vi holder til på Enghave Plads på Vesterbro, hvor vi til daglig arbejder med mange forskellige typer af mennesker, ønsker og stilarter. Derfor kan du også være sikker på, at vi kan hjælpe dig, da vi gennem årene har opbygget en stor erfaring inden for tatovering af forskellige hudtyper, farver og størrelser.

Kom forbi vores tatovør

Vil du gerne møde din tatovør inden dagen, hvor du skal have lavet din tattoo Frederiksberg, så er du mere end velkommen til at komme forbi til en snak. Du er også velkommen til at komme forbi til en walk-in tatovering, hvis du har en lille ide, eller hvis du bare gerne vil have dekoreret kroppen spontant.


Find din tatovør på Vesterbro.

Butikken ligger på Sct. Hansgade 19, hvor du kan komme forbi og tage en snak om dine ønsker og forventninger, eller du kan kontakte dem på telefon 22 46 00 87.

Tattoo shop