Geometric tattoo - skab personlige mønstre og former

En geometric tattoo er kendetegnet ved mønstre, linjer og geometriske figurer. Der kan både være tale om utroligt komplekse eller mere simple motiver, så det er helt op til den enkelte, hvordan det endelige slutresultat skal se ud.

Kendetegn ved denne stilart

Mange vælger at få en geometric tattoo i ønsket om at udtrykke en personlig eller speciel betydning og symbolik, men dette er dog ikke altid tilfældet. 

Forskellige geometriske figurer illustrerer ofte en specifik symbolik – en cirkel kan eksempelvis være kendetegnet for liv, det uendelige og helhed, hvorimod en trekant symboliserer styrke, balance og stabilitet. 

Ønsker du at få en specifik tatovering, blot fordi du kan lide et motiv, er der dog ingen regler for dette.

tattoo-koebenhavn

Det store billede

En geometric tattoo kan både være abstrakt og konkret; linjer og figurer kan skabe organiske former såsom dyr, eller blot skabe smukke og særprægede mønstre.

Nogle vælger at starte ud med mindre tatoveringer, som der efterfølgende kan bygges videre på, så der med tiden opstår store og komplekse mønstre. Andre starter ud med store tatoveringer fra start, men det er helt op til den enkelte, hvad der ønskes.

Kombiner en geometric tattoo med andre stilarter

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til tatoveringer. Det er derfor også muligt at kombinere en geometric tattoo med andre stilarter, herunder watercolor tattoo og tribal tattoo.

Kombinationen af forskellige stilarter giver mulighed for at skabe unikke udtryk, der er helt dit eget. Men det er selvfølgelig også helt okay, at hente inspiration fra andre steder. 


Hos West Bridge Tattoo tager vores artister gerne udgangspunkt i dine ønsker, og vi hjælper med at udforme det perfekte resultat. En tatovering vil ofte bære præg af den pågældende tatovørs artistiske udtryk.

Få en Old School Tattoo hos West Bridge Tattoo

Besøg os og hør mere

Book en tid til at få lavet din næste tatovering, eller kom spontant forbi og tag en snak med os. Måske har vi endda tid til at tatovere dig uden tidsbestilling.

Vi glæder os til at tage imod dig, og sammen skabe en personlig og unik tatovering.