En guide til tatoveringer

Tattoos er elsket af mange, og måske hadet af lige så mange, men alligevel har vi set en stigning inden for de seneste år. Hos West Bridge Tattoo gør det os glade, for vi er ret vilde med at udsmykke vores kunder med deres drømme-tattoos.

Der er dog stadig mange, der besøger os i shoppen, som ikke ved, hvilket motiv de skal vælge, og det kan bestemt også være svært, når der er så uendelige mange muligheder. Derfor har vi lavet denne lille guide til tatoveringer, så det kan gøre valget lidt nemmere. Men vi begynder lige fra starten – for hvad er en tatovering egentlig?

Hvad er en tatovering?

Det korte svar er, at en tattoo er en permanent markering på huden, som man laver ved at tilføre pigment ind i hudlaget.

Man har i flere århundrede praktiseret denne kunstform, og den bruges både på mennesker og dyr. Mennesker har i rigtig mange år benyttet sig af tattoos som udsmykning, hvor det på dyr bruges som identifikation.

Tattoos har haft mange udsving gennem årene, i nogle år kiggede man skeptisk på folk med tattoos, men i dag er det heldigvis blevet normalt, og der er næsten ingen stigma forbundet med udsmykningen længere.

Trends kommer og går, og nogle kommer igen og bliver kitsch

Trends inden for tattoos

I denne guide til tatoveringer vil vi gennemgå nogle af de trends, der har været gennem årene, men vi vil også kort gennemgå nogle af de stilarter, vi hos West Bridge Tattoo tilbyder. Trends kommer og går. Det har vi eksempelvis set med det klassiske hjerte med ‘Mor’ skrevet i midten eller med det kendte sømandsanker.

Der er også trends, som vi i dag ikke laver særlig mange af. Havde vi eksempelvis lavet denne guide til tatoveringer tilbage i 90’ernes storhedstid, kunne man finde ‘Amagerpladen’ på listen. Mange kvinder fik lavet denne tattoo bag på lænden, og i samme periode fik mænd lavet store tribaltatoveringer på overarmene.

Andre trends, der kunne være havnet på en guide til tatoveringer, kunne have været den lille delfin på anklen eller stjerner på skulderen. Alle disse trends er sjove, fordi de fortæller noget om den tid, tatoveringen blev lavet i – og det er vi ret vilde med. Besøger man os i shoppen, guider vi gerne til de næste tatoveringer.

Hvilken tatovering skal jeg vælge?

Stilarter vi tilbyder i shoppen

Traditional & Old School

Tattoos lavet i denne stilart er ofte farvelagt i stærke farver, og de har gerne et lidt udfordrende look. Motiverne er ofte dyr, kranier, kors og mange flere. Det er en populær stilart, fordi de er tidsløse og smukke.

Black & Grey
Det siger naturligvis lidt sig selv, men denne stilart er udelukkende lavet med sort blæk i forskellige nuancer. Det er meget populært, men motiverne skal egne sig til Black & Grey. Ønsker man en tatovering i denne stilart, kan vi naturligvis guide til tatoveringer, som egner sig til det udtryk man går efter.

Linework & Dotwork
Streger og prikker – det er præcis, hvad disse stilarter består af. Enkle og fine i sit udtryk og typisk lavet uden skygger. Leder man efter en udmsykning i line – eller dotwork, så kan vi anbefale, at man tager et kig på vores artister, der arbejder med disse. Skriv endelig til dem og de kan guide til det rigtige valg af tatoveringer.

Andet: Søger du hjælp til at finde de bedste produkter? Så hjælper vores venner fra Mydinners med dette.

Vi guider gerne til din nye tatovering

Vi glæder os til at se dig

Vi glæder os meget til at hjælpe dig godt på vej mod din næste tatovering. Med mange års erfaring inden for branchen er vores dygtige artister altid klar til at rådgive dig. Vi anbefaler i øvrigt, at du tager et kig på vores information-side, der indeholder en masse relevant information, der er godt at have styr på inden du kaster dig ud i din tatovering hos os. Vi følger naturligvis også lovgivning, så er du under 18 år, kan vi ikke tatovere dig under nogen omstændigheder. Får du dine forældres tilladelse, kan dette heller ikke gøre det. Er du ammende eller måske gravid, så tatoverer vi dig heller ikke af helbredsmæssige årsager.