Information

Her kan du læse om diverse praktiske informationer og få svar på eventuelle spørgsmål om alt fra priser til pleje af tatoveringer.

Kontakt os på +45 53 84 34 36 hvis dit spørgsmål ikke bliver besvaret!

Ofte stillede spørgsmål

Når du har fundet en tatovør du ønsker at blive tatoveret af kan du enten skrive til denne direkte (kontaktinformation finder du på deres specifikke side) eller du kan kontakte shoppen, så hjælper vi dig videre!
Hvis du er usikker på hvilken tatovør du skal vælge er det altid en god ide at kigger vores forskellige portfolier igennem og finde den der passer til din stil og dine ønsker.
Når du kontakter din tatovør beskriver du dine ønsker, sender eventuelle inspirationsbilleder og information om hvor stor du ønsker din tatovering mm.
Du kan derefter enten komme ind til en konsultation, eller få booket en tid direkte. Det kommer lidt an på dine ønsker og på hvor kompleks din ide er. Herefter vil din tatovør kunne give en pris, booke dig ind og tegne et eller flere designs til dig.

Hvis du ønsker at høre nærmere om hvilke gæsteartister vi har eller hvornår de kommer tilbage kan du kontakte shoppen direkte.

Når du booker din tid vil din tatovør opkræve et depositum. Dette vil typisk ligge på omrking 500 kr men det kan være højere hvis du eksempelvis har booket en heldagssession eller lign. Dit depositum bliver fratrukket den endelig pris når du bliver tatoveret. Hvis du aflyser under 48 timer inden din tid, eller udebliver, vil du ikke få dit depositum tilbage. Hvis du herefter ønsker at booke en ny tid vil du blive opkrævet et nyt depositum. Hvis du på et tidspunkt er usikker på om du ønsker at få lavet din tatovering anbefaler vi at du aflyser din tid i god tid eller beder om en konsultation, hvor du og din tatovør kan tale det hele igennem.

Vores minimumpris er 800 kr.

Vi følger dansk lovgivning og vi kan derfor ikke tatovere personer under 18 år, underordnet om du har dine forældres tilladelse. Er du gravid eller ammer kan du heller ikke blive tatoveret af helbredsmæssige årsager.

Når du har fået din nye tatovering vil din tatovør fortælle din nærmere om pleje af tatovering og alle spørgsmål du måtte have er du velkommen til at stille ham.


Generelt gælder dog at din tatovør typisk vil have pakket din tatovering ind i folie umiddelbart efter endt session. Denne folie skal du lade sidde på i omkring 4-5 timer. Herefter vasker du dine hænder godt (så du ikke rører din tatovering med beskidte hænder) og så vasker du din tatovering med en parfumefri sæbe.


Efterfølgende lader du din tatovering tørre helt og så anbefaler vi at du pakker den ind i folie igen, og sover med det natten igennem.


På dag 2 og 3 skal du også pakke din tatovering ind i folie, der sikrer den mod skidt, bakterier og holder den fugtig. Her skifter du folie 3 x daglig (morgen/middag/aften) på samme måde som på dag 1.
Du skal ikke bruge creme under folien.


Fra dag 4 skal du ikke pakke din tatovering ind mere. Her vasker du den 2 x daglig og når den er tør smører du den med et tyndt lag tattoo creme. Du skal også smøre den i løbet af dagen når den tørrer ud.


Denne procedure fortsætter du med indtil din tatovering er færdighelet. Det tager normalt 1-2 uger.

Under helingen er det vigtigt at din tatovering ikke får sol, havvand, klorvand og lign. og at du generelt holder den ren.

Når din tatovering er helet er det altid en god ide at beskytte den mod sol. Det sikrer at den holder sig pæn længere. Vi anbefaler at du bruger en høj solfaktor på dine tatoveringer, hvis du solbader.

Juridiske forhold og brug af affiliate partnerskaber hos WBT.dk

Hos WBT.dk arbejder vi, som annoncefinansieret medie, med affiliate marketing, som betyder, at vi linker til samarbejdspartnere, for kommission.
Det betyder at vi agerer som ambassadører for forskellige samarbejdspartnere, hvortil vi har en økonomisk interesse.
Vi samarbejder med følgende elselskaber og forhandlere af ladebokse igennem Adservice: Energidrift, Vest Energi, NettoPower, Norlys, Edison, Modstrøm, VERDO, Power Fuel, Zapp Mobility.

Vi baserer vores viden og tal på nøje udvalgte ekspertanmeldelser og troværdige kilder, når vi guider dig som forbruger til at vælge elselskab fra os. 
Vi påtager os ikke ansvaret for fejlagtige oplysninger og eventuelle tastefejl, selvom vi gør os umage med at finde den bedste research. 
WBT.dk er beskyttet af opretshavsloven, derfor er det heller ikke lovligt at kopiere eller anvende indhold fra vores sider, uden tilladelse. Du må gerne bruge indholdet fra vores sider, til privat brug, derudover må du også gerne linke til WBT.dk
Derudover holdes vi ikke til ansvar for, hvordan læsere bruger den viden, vi deler, da nøjagtigheden ikke kan garanteres 100%. Derfor er det også læserens eget ansvar at indholdet på retmæssig vis.