Bedste tattoo i København hos West Bridge

Minimalistisk tattoo - Få en unik og personlig tatovering

Se vores
5/5

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG
12 – 17

Det er blevet særdeles populært at få en minimalistisk tattoo de seneste par år, hvilket blandt andet skyldes, at denne tatovering er nem at skjule og passer de fleste. Små og simple tatoveringer ses i stigende grad, hos både kvinder og mænd, og giver mulighed for kreativitet og stilrene motiver.

Hvad kendetegner stilarten

Det er faktisk ikke størrelsen, som kendetegner en minimalistisk tattoo, men derimod motivet. Filosofien bag stilarten hedder sig nemlig, at der er tale om enkle og simple motiver. 

Ønsker du derfor en tatovering, som ikke er for voldsom i sit udtryk, kan denne retning være den rette for dig. Stilarten kan også kombineres med mange andre, herunder Blackwork og Watercolor. Herudover er Fine line faktisk en subgenre af minimalisme stilarten, så den kan du også hente inspiration fra. 

Med denne type af tatovering er der mulighed for at skabe smukke, simple motiver med stor betydning. Simpelt er langt fra synonymt med kedeligt – tværtimod kan simplicitet være utroligt dragende og stærkt. 

Historien bag minimalistisk tattoo

Som mange andre tattoo stilarter, udspringer minimalisme fra kunsten, og nærmere sagt, 1960’erne i New York. Her bevægede blandt andet visuel kunst, musik, arkitektur og litteratur sig i en langt mere simpel retning, end førhen. 

I dag finder du stadig minimalistiske tatoveringer hos et hav af kunstnere og kendte mennesker, og stilarten bliver kun mere populær. 

Besøg West Bridge Tattoo

Hos West Bridge Tattoo er vi flere tatovører, som hver især er specialister, inden for en række specifikke stilarter. Du kan læse mere om os og vores arbejde her. 

Bestil en tid eller kom forbi vores salon på Vesterbro – vi glæder os til at tage imod dig. Vi har mange års erfaring med at skabe og lave tatoveringer,og kan, med garanti, også skabe det rette resultat, i samarbejde med dig.

Du er velkommen til at komme forbi, uanset om du har en idé til motiv eller ej. Vi hjælper dig gerne i den kreative proces.

Find os

West Bridge Tattoo københavn – bedste tatovør til tatoveringer

Besøg West Bridge tattoo på Vesterbro i hjertet af København. Find inspiration, her på siden, til din næste tatovering og få en dygtig tatovør til at kreere den.

LOKATION

Enghave Pl. 23, kld tv, 1671 København V

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG