Piercing Århus - Den bedste piecer og artist i Smilets By

Har du længe gået og døjet med migræne, eller kunne du bare godt tænke dig at udsmykke din krop med din første eller måske en ny piercing? Der findes et væld af piercing artister i Århus, og derfor forstå vi godt, at det kan være svært at vælge. Vi hjælper dig.

Vi har desværre ikke selv hverken en piercer eller en tattoo shop i Århus, og derfor kan vi ikke personligt hjælpe dig med dine ønsker. Dog vil vi gerne hjælpe dig til at finde det rette sted at få en piercing i Århus, for det skal gøres ordentligt af det rette fagfolk.

Derfor har vi i det nedenstående fundet vores bedste bud på, hvor du finder en god piercing artist i Århus, der kan hjælpe dig med din migræne eller med at finde et flot sted til dit nye smykke. Når du så kommer et smut forbi København, nærmere bestemt Vesterbro, så tag et kig forbi vores tattoo shop på Enghave Plads.

Vores anbefalinger

Herunder finder du vores anbefalinger til et godt sted, hvor du kan få lavet en piercing i Århus.

Pierce Artist

Hos Pierce Artist finder du en professionel piercer, der kan hjælp dig med at finde et flot sted til din picering, og som også kan afhjælpe dig smerter ved eksempelvis migræne. Du vil få et flot resultat lavet af en erfaren piercer, som du også kan spørge til råds, hvis du skulle have eventuelle spørgsmål.

Adresse: Sankt Clemens Torv 15, 8000 Århus C

Darcy & Daughters

Hos Darcy & Daughters finder du en erfaren, der kan give dig en flot piercing med et smukt smykke i nemt og hurtigt. Her kan du både finde en dygtig piecer, men du har også mulighed for at sparre om andre kropsudsmykninger, herunder tatoveringer.

Adresse: Jægergårdsgade 50, 8000 Århus