Bedste tattoo i København hos West Bridge

Tatovør Nørrebro - Personligt præg med unik tatovering

Se vores
5/5

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG
12 – 17

Mangler du en tatovør på Nørrebro til at tusse dig, kan du med fordel overveje at besøge vores salon på Vesterbro, i stedet. Hos West Bridge Tattoo finder du professionelle tatovører, der er både kreative og dygtige, og som ser frem til at skabe et unikt design, sammen med dig.

Vores team

Vores team af tatovører består af specialister inden for en god blanding af forskellige stilarter. Du finder alt fra Traditional/Old School, Neotraditional, Black and Grey, Blackwork/Linework og Dotwork. 

Du kan se mere om de enkelte tatovører og deres specialeområder her. Vi skaber meget gerne et resultat med udgangspunkt i dine tanker og drømme og tilsætter vores eget præg, så din tattoo bliver helt speciel og personlig. 

Vær kreativ med en tatovør Nørrebro

Skal du have lavet en eller flere tatoveringer, har du mulighed for at være kreativ og tænke ud af boksen. Selvom man kan have mange forskellige holdninger til værdien af en tattoo, skal den trods alt, med stor sandsynlighed, være på din krop resten af dit liv.

Vi råder derfor altid vores kunder til at vælge deres tattoo salon med omhu, da der er stor forskel på kvalitet af håndværk. Husk også, at man altid gerne må være kritisk og stille krav til sin artist. 

Er du usikker på en tatovør Nørrebro, er du altid velkommen til at rådføre dig med os. Vi mener, at der altid skal herske tillid og klare linjer mellem kunde og tatovør, så du er sikker på at få en god oplevelse og det ønskede resultat. 

Vores fremgangsmåde

Har du en klar vision for din kommende tatovering, er du altid velkommen til at medbringe et billede eller en tegning, når du skal tusses. Med udgangspunkt i denne, skaber vi et resultat, der er både personligt og anderledes. 

Er du derimod i tvivl om, hvad du skal have lavet, eller mangler du idéer og indspark, står vi klar til at skabe et unikt design. Vi har med vores mange års erfaring i branchen set og lavet mange tatoveringer, så du kan være sikker på at få den rette vejledning.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at komme forbi vores salon, er Nørrebro ikke det rette sted for dig, eller kontakte os via vores kontaktformular.

Læs også disse medier, vi bliver nævnt i her

FAQ

Kan jeg vælge West Bridge Tattoo som tatovør Nørrebro?

Vi er på nuværende tidspunkt ikke at finde på Nørrebro, men ligger på hyggelige Enghave Plads 23, der altid er et besøg værd. Vores salon er fyldt med liv og god stemning, og du er mere end velkommen til at kigge forbi. 

Laver i forskellige stilarter?

Ja, det gør vi. Vores tatovører er eksperter på forskellige områder og er alle utroligt dygtige. Du kan læse mere om de enkelte tatovører på siden, hvor de også går i dybden med stilarter og meget andet. 

Hvad menes der med et unikt design?

Vi tager gerne udgangspunkt i vores kunders drømme og ønsker og tilsætter vores eget præg, så designet bliver så personligt og unikt som muligt og ikke ligner alle andre tatoveringer. Vi elsker at være kreative og tænke ud af boksen. 

Hvorfor skal jeg vælge en tatovør Nørrebro?

Da vi endnu ikke er at finde på Nørrebro, foreslår vi, at du kommer forbi vores salon på Vesterbro, i stedet for. Så tager vi gerne en snak med dig om dine visioner, for din kommende tatovering.

Find os

West Bridge Tattoo københavn – bedste tatovør til tatoveringer

Besøg West Bridge tattoo på Vesterbro i hjertet af København. Find inspiration, her på siden, til din næste tatovering og få en dygtig tatovør til at kreere den.

LOKATION

Enghave Pl. 23, kld tv, 1671 København V

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG