Bedste tattoo i København hos West Bridge

Tatovør Østerbro - Få lavet flotte og unikke tatoveringer

Se vores
5/5

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG
12 – 17

Leder du efter en tatovør på Østerbro til at lave din næste tatovering, kan du i stedet overveje at besøge West Bridge Tattoo på Vesterbro. Vi ligger i hjertet af København, og vi brænder for at lave unikke tatoveringer, lige efter vores kunders ønsker.

Hvem er vi

Vi består af et team af tatovører, der er ekstremt passionerede omkring tatoveringer, og som hver især tager vores håndværk meget seriøst. Vi er specialister i forskellige stilarter, som du kan læse mere om her

Fælles, for os alle, er, at vi, i samarbejde med vores kunder, ønsker at skabe en personlig og kunstnerisk tatovering, der ikke blot ligner alle andre. Vi tager meget gerne udgangspunkt i dine idéer, eksempelvis et billede, tegning eller lignende. Tilsat vores præg, er vi sikre på, at du kan få din drømme tattoo.

Tænk ud af boksen med en tatovør Østerbro

Tatoveringer skal som udgangspunkt sidde på kroppen resten af livet, og vi vil derfor altid råde vores kunder til at vælge deres tatovør med stor omhu. Der er kæmpe forskel på kvaliteten fra tatovør til tatovør rundt omkring, og det er derfor ikke et af de steder, der bør spares på. 

Står du derfor og er i tvivl om en tatovør Østerbro, håber vi i stedet på, at se dig, hos os, hvor vi kan garantere god service og kvalitet. Vi har flere års erfaring, og har derfor helt styr på, hvad vi laver.

Forskellige stilarter

Hos os finder du forskellige stilarter, og du kan blandt andet finde specialister i Traditional/Old School, Neotraditional, Black and Grey, Blackwork/Linework og Dotwork.

Er du i tvivl om, hvad du skal have lavet, står vi klar med vejledning og gode idéer. Vi har mange års erfaring med at skabe fede og unikke motiver, og vi kan helt sikkert også finde det rette til dig.

Se også takeaway Vesterbro her.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at komme forbi vores salon eller kontakte os med spørgsmål eller andet, via vores kontaktformular

På trods af, at vi ikke er at finde på Østerbro, er vi helt sikkert værd at lægge vejen forbi.

FAQ

Er West Bridge Tattoo en tatovør Østerbro? 

Vi ligger på nuværende tidspunkt kun på Vesterbro, og du er altid velkommen til at svinge forbi vores hyggelige salon, der ligger i hjertet af København. Vi råder altid vores kunder og andre til at vælge deres tatovør med stor omhu. 

Hvad kan jeg få lavet hos jer?

Vi arbejder med mange forskellige stilarter og består af et team, der er specialister i forskellige teknikker. Vi udarbejder gerne et unikt resultat i samarbejde med dig, med udgangspunkt i dine ønsker, kombineret vores eget præg.

Er det farligt at blive tatoveret? 

Det er som udgangspunkt ikke farligt at blive tatoveret, men vi vil altid opfordre dig til at finde et sted, hvor kvaliteten og renligheden er i orden. Bakterielle infektioner kan i værste tilfælde være farlige, så vælg et sted, du stoler på. 

Hvad er fordelen ved en tatovør Østerbro?

Sving forbi vores salon på Vesterbro – København er nem at komme rundt i, og vi glæder os til at byde dig velkommen og skabe et fedt og unikt resultat sammen. 

Find os

West Bridge Tattoo københavn – bedste tatovør til tatoveringer

Besøg West Bridge tattoo på Vesterbro i hjertet af København. Find inspiration, her på siden, til din næste tatovering og få en dygtig tatovør til at kreere den.

LOKATION

Enghave Pl. 23, kld tv, 1671 København V

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG