Mød vores tatovører

Vi er en håndfuld tatovører der er specialiserede i bla. Traditional/ Old School, Neotraditional, Black and Grey, Blackwork/Linework og Dotwork. 

 

Du finder vores shop i hjertet af Vesterbro på hyggelige Enghave Plads 23 kld.

Lær vores tatovører meget bedre at kende

Hos West Bridge tattoo finder du en håndfuld dygtige tatovører, som står klar til at tage imod dig og de ønsker, du måtte have, for at gøre din næste tatoveringsdrøm til virkelighed.

Vi får ofte besøg af dygtige gæsteartister fra hele verden med hver deres speciale bl.a. indenfor Abstrakt, Color Realism, Dotwork og meget mere.

Maya

Vores tatovør Maya arbejder primært med traditional/ old school i sort og grå, men laver også color traditional og til tider linework.
Maya har været hos west bridge siden 2016

Mike Erwin

For Mike handler tatovering om personligt ansvar, kommunikation og hårdt arbejde. Din tatovering er en prioritet. Det er meget vigtigt, at både klient og kunstner har god kommunikation for at opnå de bedste resultater. 

Pola LISO Lisowicz

Pola’s work is highly influenced by her previous (and still ongoing) endeavours as a graphic designer – she loves designing graphic tattoos that balance contrasts and shape language. 

Kassem Dirany

Den dygtige Kassem kommer fra Libanon og er specialiseret i Black/Grey og color realistic.

Mangler du en tatovering i København? Kontakt Dario hos West Brigde Tattoo

Dario

Dario er især specialiseret indenfor color traditional, med sit helt eget take på stilarten, men kan også arbejde indenfor mange andre stile.

Markus

Markus’ stil bærer præg af en blanding mellem old school og fineline, både stilarterne hver for sig men også mixet sammen i sine designs.

Bobby

Bobby is an educated photographer who used to shoot a lot of portraits. In his 9 years of tattooing, he still likes to do portraits but in his very own way rather than realism. Black and simple.

Tatovører med stor ekspertise

Hos West Bridge Tattoo brænder vi alle for tatovering og har en stor faglig stolthed inden for dette. Vi ønsker at tilbyde det bedste for vores kunder, så de får en god oplevelse og står tilbage med et produkt, som de er fuldt ud tilfredse med, og som vil holde sig pænt i mange år. 

 

Alle vores artister er gode til at bruge hinanden konstruktivt, for at kunne give kunderne den bedste tatovering. Selvom vores artister har forskellig ekspertise, føler vi, at det er vigtigt at kunne sparre med hinanden, for at kunne være en tatovør i København, der opnår de bedste resultater. 

 

Vi er en tatovør, som tilsammen har mange års erfaring, og som ved, hvor stort et ansvar, der ligger i tatovering. Vi garanterer ligeledes vores kunder den bedst mulige oplevelse, ved at levere professionelt arbejde, hvor hygiejne er i højsædet. Gennem åben kommunikation og god sparring, sørger vi for, at du gennem hele sessionen vil føle dig tryg og i gode hænder.  

Vi laver alle slags tatoveringer, store som små, og favner, som nævnt, bredt, når det kommer til stilarter. Besøg derfor West Bridge Tattoo i København, hvis du ønsker en tatovering, der er både personlig og unik – uanset størrelse og stil.

Besøg West Bridge Tattoo i København

Du finder vores tatovører på Enghave Plads 23 kld., 1971 København V. Her vil vi, i vores tatovør shop, sidde klar til at tage imod dig, og give dig en kvalitetsoplevelse ud over det sædvanlige. 

Du er altid velkommen til at besøge os til en uforpligtende snak, så vi kan give dig råd og vejledning til, hvilken tatovør, som kunne være det bedste match for dig, og som vil kunne gøre dine drømme til virkelighed.