Tatovering i København West Bridge Tattoo

Du finder vores shop i hjertet af Vesterbro på hyggelige Enghave Plads 23 kld. Hos West Bridge tattoo finder du en håndfuld dygtige tatovører, som står klar til at tage imod dig og de ønsker, du måtte have, for at gøre din næste tatoveringsdrøm til virkelighed.

Vi får ofte besøg af dygtige gæsteartister fra hele verden med hver deres speciale bl.a. indenfor Abstrakt, Color Realism, Dotwork og meget mere.

Lær vores tatovører meget bedre at kende

Bobby er uddannet fotograf og plejede at tage mange portrætter. I sine 9 år som tatovør kan han stadig godt lide at lave portrætter, men på sin helt egen måde i stedet for realisme. Sort og enkelt.

Vores tatovør Maya arbejder primært med traditional/ old school i sort og grå, men laver også color traditional og til tider linework. Maya har været hos west bridge siden 2016.

Mit navn er Kassem Dirany fra Libanon, jeg har tatoveret siden 2012, jeg er specialiseret i sort / grå og farverealistiske tatoveringer.

Markus er primært specialiseret inden for old school i sort og grå, men med sit eget take på stilarten med indkorporeret fineline

Daniel laver primært traditional/oldschool, med designs inspireret af de klassiske referencer.
Derudover har han en masse originale designs du kan vælge i mellem, hvoraf mange er malet i hånden.

Daniel er udlært tatovør og har primært arbejdet med Old School/ traditional som hovede stilart, men er også begyndt at bevæge sig over i en god blanding af blackwork og semi-realisme.

Besøg West Bridge Tattoo i København

Du finder vores tatovører på Enghave Plads 23 kld., 1971 København V. Her vil vi, i vores tatovør shop, sidde klar til at tage imod dig, og give dig en kvalitetsoplevelse ud over det sædvanlige. 
Du er altid velkommen til at besøge os til en uforpligtende snak, så vi kan give dig råd og vejledning til, hvilken tatovør, som kunne være det bedste match for dig, og som vil kunne gøre dine drømme til virkelighed.

Enghave Pl. 23, kld tv, 1671 København V
+45 53 84 34 36

Tatovører med stor ekspertise

Hos West Bridge Tattoo brænder vi alle for tatovering og har en stor faglig stolthed inden for dette. Vi ønsker at tilbyde det bedste for vores kunder, så de får en god oplevelse og står tilbage med et produkt, som de er fuldt ud tilfredse med, og som vil holde sig pænt i mange år.  

Alle vores artister er gode til at bruge hinanden konstruktivt, for at kunne give kunderne den bedste tatovering. Selvom vores artister har forskellig ekspertise, føler vi, at det er vigtigt at kunne sparre med hinanden, for at kunne være en tatovør i København, der opnår de bedste resultater. 

Mange års erfaring

Vi er en tatovør, som tilsammen har mange års erfaring, og som ved, hvor stort et ansvar, der ligger i tatovering. Vi garanterer ligeledes vores kunder den bedst mulige oplevelse, ved at levere professionelt arbejde, hvor hygiejne er i højsædet. Gennem åben kommunikation og god sparring, sørger vi for, at du gennem hele sessionen vil føle dig tryg og i gode hænder.  

Vi laver alle slags tatoveringer, store som små, og favner, som nævnt, bredt, når det kommer til stilarter. Besøg derfor West Bridge Tattoo i København, hvis du ønsker en tatovering, der er både personlig og unik – uanset størrelse og stil.