Tattoo Aalborg - de bedste tatovører i “Nordens Paris”

Skal du tusses, men er du i tvivl om, hvor du skal søge hen i Aalborg, når arbejdet skal laves? Det er altid en god ide at se efter dem, der har meget erfaring, går meget op i hygiejne, og ikke mindst går op i deres job. Så er du sikker på at få lavet et godt og sikkert stykke arbejde på din krop. Det er jo trods alt permanent med en tattoo.

Da vi ikke selv endnu har en tattoo shop i Aalborg, har vi her samlet  en guide med vores anbefalinger til, hvor du finder den bedste tattoo i Aalborg – både hvad angår tatovøren og resultatet.

De bedste tattoo shops i Aalborg

V2 Ink

Der er ikke så meget at sige. V2 Ink og de dygtige tatovører, der arbejder der, laver gang på gang de flotteste og skarpeste tatoveringer, Aalborg længe har set. Hos V2 Ink finder du et professionelt tattoo studie, hvor nogle af de allerbedste tatovører i landet figurerer.

 

Blandt de mange erfarne tatovører, så finder du også nogle verdens stjerner som Italo, der både har sin egen Netflix serie og har tatoveret adskillige professionelle fodboldspillere. Søger du tatoveringer i verdensklasse, særligt i reaslime stilen, så bør du tage et smut forbi V2 Inks Instagram side og tjekke deres arbejde ud.

Color Perception Tattoo Lounge

Endnu et fabelagtigt eksempel på dygtige tatovører finder du hos Color Perception Tattoo Lounge, der er at finde på Vesterbro i Aalborg. Her finder du de tre erfarne tatovører Jeppe Isbak Knudsen, Stacy VL og Christoffer Brix Thorsen, der alle tre mestre de farverige håndværk til UG.

På tattoo shoppens Instagram side kan du se det store og flotte udvalg af tatoveringer fra de netop ovenstående tatovører. Både Jeppe, Stacy og Christoffer mestrer de fleste stilarter, og derfor kan du med sikkerhed også få et godt resultat her, hvad end det er realisme, black&grey, old school eller noget helt fjerde. Tag et smut forbi til en snak om, hvad du kunne ønske dig.

Artistic Tattooing

Leder du efter en tattoo shop, der er alsidig og har styr på teknikkerne, så er Artistic Tattooing et rigtig godt bud på en gruppe tatovører, der gør sit arbejde på bedste vis. Her kan du møde flere forskellige artister, der hver især er dygtige til forskellige stilarter, som du kan nyde godt af som kunde og kunstelsker.

Er du på udkig efter en tattoo shop i Aalborg, hvor især neotraditionelle og realistiske tatoveringer udføres med snilde, så er det Artistic Tattooing, du skal søge hen til. Her finder du nemlig tatovører, der ikke bare mestrer, men som laver tusser til perfektion. Derfor er dette også en klar anbefaling fra vores side. Tjek deres Instagram ud for et godt indtryk.

Mange af de forskellige tattoo shops bliver bedømt på hvor flotte deres tattoos er. Derfor er der også forskellige blogs som skriver om de bedste tattooshops samtidigt med de også laver andre tests og bedømmelser af andre produkter. Et af disse medier er mooly.dk.

Iron & Ink tattoo

I hjertet af Aalborg by ligger der en helt unik tattoo shop i et 300 kvadratmeter stort studie i en nordisk inspireret stil med havudsigt. Lokalerne er store og åbne, så der er masser af plads til at byde alle kunder velkomne til en kop kaffe, gode råd eller vejledning i valg af tatoveringer og svar på eventuelle spørgsmål og undringer. 

I det store lokale er der tænkt på hygiejnen, hvor indretningen er både stilren og minimalistisk, så renligheden kommer til udtryk. Der er 9 stationer i alt, hvor tatovørerne arbejder og fordyber sig i deres kunstværker. Artisterne er hver især specialiserede i to eller tre stilarter og typer af tatoveringer.

The Boulevard

Her finder du en tattoo shop i Aalborg, hvor kundernes tilfredshed er i højsædet. Shoppens kunder er primært tilbagevendende, hvilket må være et tegn på en høj tilfredshed, da de vælger at komme tilbage. 

Det er et super hyggeligt sted, hvor de tilbyder at lave mange forskellige typer af tatoveringer. Hvis du er interesseret i at se deres arbejde, kan du hoppe ind på deres Instagram-profil, hvor de poster en masse billeder af de tatoveringer, som de laver.

Mange af de forskellige tattoo shops bliver bedømt på hvor flotte deres tattoos er. Derfor er der også forskellige blogs som skriver om de bedste tattooshops samtidigt med de også laver andre tests og bedømmelser af andre produkter. Et af disse medier er Mydinners.dk. Læs om fine Line tattoo København her.

Er du også på udkig efter elbiler, se mere her. 

Royal ink Aalborg

Denne tattoo shop ligger i hjertet af Aalborg centrum og har fire tatovører og en tatovør elev. Personalet går meget op i at skræddersy den bedste oplevelse for deres kunder og opfordrer til, at du kommer ind i butikken til en forundersøgelse og planlægning af dit tatoveringsprojekt samt en h    urtig analyse af din hud.

Det er helt uforpligtende at komme forbi til en konsultation, så man kan få lov til at tænke over det, inden man foreviger blækken på sin hud. Derudover vejleder de dig også i aftercare, så healingen bliver bedst mulig. De ønsker nemlig det bedste resultat for deres kunder.

De tilbyder en gang i mellem en walk-in, hvor man kan komme ind og blive tatoveret, det bliver typisk annonceret dagen før, så hvis det lyder fristende, kan du følge dem på Facebook og altid være opdateret på nye designs og de unikke walk-ins.

Hos Produkttestning.se og andre hjemmesider, kan du se en bedømmelse af vores arbejde.

Befinder du dig i Herning, Vejle, Viborg og Horsens.

Kasper arbejder med tattoo i København, kontakt West Bridge Tattoo i dag

Bedste tattoo shop i København

Da vi desværre endnu ikke har en tattoo shop i Aalborg, så kan vi beklageligvist ikke prale af at være de bedste der – endnu. Men kommer du et smut forbi hovedstaden, så kan du med fordel besøge vores tattoo shop på Vesterbro – West Bridge tattoo.

I vores tattoo shop i hjertet af Vesterbro består vores team af seks professionelle og dygtige tatovører. De har alle seks hver deres personlige stil og kan vejlede indenfor hver deres ekspertise område. Du kan se deres arbejde her på siden eller på nogle sociale medier. 

Vi er stolte over at få besøg fra forskellige tatovører fra hele verden i vores shop en gang i mellem, og du kan følge med på vores Instagram-profil, hvis du er interesseret i at holde øje med hvilke gæster, der kommer og hvornår. I mellemtiden kan du lade dig inspirere, når vi poster billeder af vores kunstværker på vores kunder.

Du er altid velkommen til at medbringe inspiration i form af idéer, billeder eller tegninger, som en tatovør fra vores shop kan arbejde ud fra og gøre personlige, så de falder 100 % i din smag og bliver helt unik til dig. Læs også om piercing Aarhus her

 

Læs mere om Sikkerhedsstyrelsens regler om tatoveringer, for at sikre dig selv en god oplevelse.

FAQ - Tattoo Aalborg

Der er flere ting, man bør undgå, når man har fået en ny tatovering. Først og fremmest bør du undgå solen og hertil solcreme, da en tatovering kan betragtes som et åbent sår, som nemt kan forurenes. Brug derfor også antibakteriel rens.

Der er intet galt i at drikke et moderat niveau af alkohol efter tatovering. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke støder ind i noget med din nye tatovering, samt at holde området rent. Dette kan nemt gøres med antibakteriel rens.

Områder med tyk hud, masser af fedt og muskler, samt steder, hvor der ikke er ret mange nerveender, gør mindst ondt at få tatoveret. Dette omfatter blandt andet lår, især det ydre lår. Andre steder kan være lægge, overarme og lignende.

Det anbefales til enhver tid, at man venter 2-3 dage inden man begiver sig ud i hård fysisk træning. Herefter kan det være en god ide at starte ud med et mere langsomt eller skånsomt program i de følgende 2-3 uger efter du har fået en ny tattoo.