Tattoo Aarhus - Her finder du de bedste tatovører

Hvis du befinder dig i Århus og gerne vil tatoveres, findes der flere tattoo shops som kan give dig et flot og sikkert resultat. I denne guide vil vi komme ind på nogle af dem, som vi betegner som værende de beste indenfor forskellige tatoverings stilarter. 

Hvad man vurderer, som værende det bedste, er selvfølgelig meget individuelt, da al tatovering er kunst. Hvis man dog er på udkig efter steder, hvor professionalitet og talent er i højsædet, vil disse anbefalede steder være gældende I Århus.

Som tatovør i København er konkurrencen stor, og det samme er udbuddet. Der er nemlig et hav af tatovører i København, og det kan være rigtig svært at vælge det helt rigtige sted at få lavet sin tatovering. 

 

Find de bedste tattoo shops i Aarhus

Made in Aarhus Tattoo

Made in Aarhus Tattoo ligger lige på hjørnet af Dirch Passers gade, lige under Ringgadebroen. Det er en forholdsvis ny tatoveringsshop, som har nogle af de dygtigste tatovører. Ejeren af tattoo shoppen, Jonas Willy, har tidligere været tatovør i Art of Ink Aarhus og åbnede sammen med to andre tatovører deres egen shop “Made in Aarhus Tattoo”. 

Sammen har de formået at skabe en hyggelig shop, hvor stemningen er afslappet og bærer præg af deres gode venskab og sociale interaktion med hinanden og kunderne. De kan lave de fleste stilarter; fra black & grey, old school, til colorwork, realisme og fineart. Tjek deres Instagram ud, hvor de viser deres projekter – store som små.

Iron & Ink

Iron & Ink findes flere steder i Danmark og har i Århus en tattoo shop på hele 600m2 – eller en kunstnerisk hule, som de selv kalder det. På trods af de store lokaler, er tatoveringsoplevelsen privat og intim med fokus på den enkelte. 

I den store reception kan du få gode råd og vejledning, og mens du venter på at blive tatoveret, kan du benytte dig af deres poolbord. De har hele 14 stationer, som kan tatovere på én gan. Hver tatovør har desuden specialiseret sig inden for 2-3 forskellige tatoveringsstilarter.

Tattoo Studio 96

Tattoo Studio 96 er med på listen, da de laver helt fantastiske tatoveringer i Aarhus, som hver og én er professionelle kunstværker. De reklamerer selv for kun at ansætte de absolut bedste kunstnere inden for branchen, og søger gerne folk fra hele verdenen. 

Gør dig selv en tjeneste og tjek deres Instagram ud, hvor de løbende lægger billeder op af deres mange værker. De kan tilbyde alle slags stilarter, så du er sikker på at få lavet din drømme tatovering i Århus, uanset ønske. De laver desuden også permanent makeup, da de har dygtige artister, som er specialiseret i tatoveret makeup til læber og bryn.

Tatovøren Aarhus

Denne tattoo shop ligger midt på strøget, kun 100 meter fra Banegården og Bruuns Galleri i centrum af Århus. Shoppen emmer af en hyggelig atmosfære, hvor der endda er plads til et spil FIFA eller Tekken, hvis du har venner eller familie med, der skal vente på, at du bliver tatoveret.

I butikken er der mulighed for at blive tatoveret af tre forskellige tatovører, der har hver deres speciale eller genre, som de udfører. Det er eksempelvis alt fra realisme, old school, new school eller black and grey. 

Du kan se tatovørernes kreationer på shoppens hjemmeside, hvor folk har fået tatoveret alt lige fra sildebensgulv til hunde. Hvis du trykker på hver tatovør, kan du se, hvad de har lavet. Ellers kan du tjekke shoppens instagram ud, hvor de poster billeder af forskellige tegninger og tatoveringer, som de har lavet på kunder i shoppen.

Dancy & Daughters Tattoo Parlour

En hyggelig tattoo shop i centrum af Århus, hvor du både kan blive tatoveret og få piercinger. Det er et hold af otte tatovører, der er stolte af deres arbejde og er derfor meget detaljeorienterede. Derudover er der tre piercere, og både dem og tatovørerne ønsker at deres kunder får den bedste oplevelse, når de er i butikken for at blive tatoveret eller piercet. 

I shoppen laver de flere forskellige stilarter indenfor tatovering – alt fra traditionelle tatoveringer til små minimalistiske tatoveringer eller dotwork. De har en tatovør, der kan udføre lige dét, du ønsker. 

De giver med glæde vejledning og professionelle holdninger, hvis du har et tattoo projekt, som du går og tænker på, men måske har brug for hjælp til at færdiggøre.

En vigtig ting at håndhæve i en tattoo shop er hygiejne, og i denne butik går de ligeså højt op i det, som de gør i kunsten. De rengør hele shoppen hver eneste dag og sørger for at holde alt bakterifrit, så tatoveringerne får det bedst mulige udgangspunkt. De overholder den danske tatoveringslovgivning, som trådte i kraft i 2019. 

Nogle tatovører laver også kursus til andre tatovører. Skal du have et tatovering af din yndlingsbil, som fx en Mercedes, kan du også få det.

Du kan altså både føle dig velkommen og i trygge hænder, hvis du vælger at få en tatovering hos Dancy & Daughters Tattoo Parlour i Aarhus. Hvis du vil se deres arbejde, kan du hoppe ind på deres instagram og tjekke tegninger og færdige tatoveringer ud, for eventuel inspiration.

Læs om fine Line tattoo København her.

Besøg West Bridge Tattoo hvis du er i København

Hvis du befinder dig i København, bør du lægge vejen forbi West Bridge Tattoo på Enghave Plads i hjertet af Vesterbro. Her vil du finde en professionel tattoo shop, hvor du kan blive tatoveret af nogle af de dygtigste indenfor faget. Her finder du tatovører med hver deres stil, som kommer til udtryk i kunstneriske og personlige tatoveringer.

Læs meget mere om vores tatoveringsstilarter på vores hjemmeside, eller besøg os i shoppen, hvor vi glædeligt fortæller om vores arbejde, og hvad vi kan gøre for dig og din næste tatovering.

Vi vil også rigtig gerne sparre med dig omkring dine idéer. Hvis du f.eks. har billeder eller tegninger, kan en af vores tatovører arbejde ud fra den og bygge videre på den, så den bliver helt perfekt og opfylder dine ønsker. På den måde bliver den unik og personlig.

Hvis du gerne vil tatoveres af en tatovør fra udlandet, kan du holde øje med deres instagram, hvor de gør opmærksom på, når de har gæster i shoppen fra hele verden. Læs også loven omkring tatovering her.

FAQ - Tattoo Aarhus

Det er forskelligt fra tatovør til tatovør, hvad en tattoo koster. Dog er fællesnævneren, at jo større den er, desto dyrere er den. Dog har detaljeringsgraden også betydning for, hvor dyr en tatovering bliver. En tatovering kan koste alt fra 500 kr til 30.000 kr.

Det er vigtigt at holde din tatovering ren og fugtig, da. Derfor bør du også tage din bandage af efter 5 timers tid og vaske din tatovering med antibakteriel rens. Her skal du især være forsigtig, da din hud vil være meget øm.

Ifølge Tatoveringsloven, lov nummer 194 af 8. Juni 1966, der stiller et forbud mod, at personer under 18 år kan tatoveres, samt at tatoveringer på hoved, på hals og på hænderne er forbudt. Du skal altså være fyldt 18 for at få en tattoo.

Steder, hvor huden er tynd, især der, hvor knoglerne ligger tæt under huden, gør mest ondt at få tatoveret. Dette gælder blandt andet: fødder, ankler, kraveben, ribben, bryst, armhulerne, på og tæt ved kønsdelene, håndled, samt nær øjne og mund.