Tattoo creme - Aftercare til heling af ny tatovering

Hos West Bridge Tattoo ønsker vi, at de tatoveringer, vi laver, ender med det bedst mulige resultat efter helingen, så derfor anbefaler vi altid vores gæster at følge vores råd om aftercare, som typisk indebærer brug af tattoo creme. 

Vores tatovører vil altid fortælle dig om pleje af din nye tatovering og besvare alle de spørgsmål du måtte have, så du ikke er i tvivl om, hvordan du opnår den bedste helingsproces. 

Pleje af en ny tatovering

Det er en spændende proces at få lavet en ny tatovering, og udover at vælge motiv, tatovør, størrelse og farver, så er processen ikke helt slut, når du forlader shoppen. Hvis tatovøren har udført sit arbejde godt og har fulgt lovgivningen om hygiejne og produkter, er det nemlig dig selv, der er ansvarlig for, hvordan resultatet ender ud. 

En ny tatovering kræver aftercare, så den kan hele flot og sundt. Du skal eksempelvis sørge for at holde den væk fra solen, havvand, klorvand osv., hvis du gerne vil være på den sikre side. Tattoo creme er en god investering til at fremskynde helingsprocessen og til at holde tatoveringen fugtig og undgå kløe. 

Huden er ekstra sensitiv, når den er blevet tatoveret, og der kan endda opstå små revner i huden, der vil påvirke resultatet af din tatovering, hvis du ikke sørger for at holde huden fugtig.

Sådan bruger du tattoo creme til aftercare

Når det er blevet tid til at smide foliet omkring din nye tatovering, skal du begynde at vaske den 2 gange om dagen med parfumefri sæbe. Når den er tør, kan du påføre et tyndt lag tattoo creme på tatoveringen. En god tommelfingerregel er, at der ikke skal ligge en hvid hinde over tatoveringen, men at du skal kunne se motivet, efter du har smurt cremen ud. 

Vi anbefaler, at du smører din nye tatovering hver dag under helingsprocessen og gerne flere gange om dagen, når den virker udtørret eller klør. En helingsproces kan variere efter størrelsen på tatoveringen, men det vil typisk tage omkring 1-2 uger. 

Det er vigtigt at du har vasket hænder, inden du rør ved din nye tatovering, så du undgår at komme bakterier ind i såret. 

Kontakt os for spørgsmål til aftercare

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget angående din nye tatovering. Vi rådgiver dig gerne til, hvilken aftercare creme, du kan bruge, så tøv ikke med at spørg os til råds. Du kan også finde mere information på vores hjemmeside.

Vi bliver nævnt i forskellige medier, find dem her