Tattoo ideas - Bliv inspireret til motiver og stilarter

Der er mange måder at finde inspiration til tatoveringer på, og vi hjælper dig her med en masse tattoo ideas, så du kan finde det helt rette motiv eller stilart til din krop. Vores dygtige tatovører er specialiserede i forskellige stilarter, og kan derfor bidrage med en masse forskellig inspiration baseret på deres tidligere arbejde og nuværende trends. 

Få hjælp af en tatovør

Hvem er bedre til at hjælpe dig med tattoo ideas end en professionel tatovør, der kan trække på en masse erfaring og kreativitet? Hos West Bridge tattoo elsker vi at skabe unikke tatoveringer sammen med vores gæster. 

Hvis du har nogle idéer eller ønsker til et motiv, kan du få hjælp til at finpudse det eller sætte et personligt præg på det. Du er også altid velkommen til at svinge forbi shoppen og tage et kig i vores forskellige porteføljer, der emmer af tattoo ideas og forskellige stilarter. 

Hvis du har set dig varm på en af vores tatovører eller en bestemt stilart, kan du også kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre i processen med at booke en tid eller en konsultation.

Vi får ofte besøg af gæsteartister, som kommer i shoppen og tatoverer i en begrænset periode, og hvis du er interesseret i at vide hvem og hvornår, kan du kontakte os direkte. De kan nemlig også bidrage med nye idéer eller inputs til motiver og stilarter.

Besøg vores Instagram for flere tattoo ideas

At tjekke tatovører eller tattoo shops sociale medier kan være en god måde at finde ud af, hvilken tatovør, der kan matche ens ønsker, til motiver eller stilarter, bedst muligt. På vores Instagram deler vi hver dag ud af det arbejde, vi laver, så vi både kan vise det stolt frem, men også så andre kan blive inspireret og måske få nogle tattoo ideas til dem selv. 

Vores Instagram-profil er alsidig, da vores tatovører er specialiserede i forskellige stilarter. Der er derfor en masse inspiration og idéer at hente, da det ikke er det samme, vi hele tiden poster eller laver. 

Vi laver alt fra portrætter til fineline, grafiske motiver, skrift, old school tattoo og black/grey mm. Hvis du derfor ikke er helt fast besluttet på, hvilken stil, du ønsker, for din nye tatovering, kan du lade dig inspirere af flere forskellige stilarter uden at søge specifikt på én slags.