Tattoo priser

Hvad koster en tatovering hos os?

Hvis det er din første tatovering, er du måske ikke helt sikker på, hvad prisen bør ligge på. Prisen på en tatovering kommer nemlig an på flere ting.

Størrelsen på tatoveringen

Det siger næsten sig selv, men størrelsen er en af de mest afgørende faktorer for tattoo priser, der findes. Skal du have dækket hele ryggen med en meget realistisk løve eller blot have lavet en mindre og simpel sommerfugl ved anklen, så vil du naturligvis opleve en markant forskel i prisen.

Kunstneren

Udover størrelsen på tatoveringen, så afhænger tattoo prisen også af, hvilken kunstner, der skal udføre arbejdet samt hans eller hendes erfaringsniveau, dygtighed og eksponering.

Kvalitet betaler sig - tattoo priser er ingen undtagelse

Det er en kæmpe fordel for dig at gå til et registreret og professionelt tatoveringsstudie som West Bridge Tattoo. Du kan også sagtens få lavet din tatovering billigere end i vores shop, hvis du eksempelvis går til amatører, der arbejder hjemmefra eller måske i et baglokale.

Dette er bestemt ikke noget, vi kan anbefale, da du aldrig kan være sikker på, at din tatovering laves efter ordentlige forhold. Måske er det eneste, du tager med hjem fra denne tatovør ikke blot en tatovering, men også en slem infektion, sygdom eller andre helbredstruende lidelser, som du kan undgå ved at gå til en klinik med ordnede forhold.

Måske har du allerede tatoveringer på tværs af kroppen og er en erfaren gænger – uanset, hvor du står, så har vi her samlet en masse gode råd til dig, der skal få den helt rette pris på din næste tattoo.

Fra idé til tatovering

Når du er kommet frem til det design, du godt kunne tænke dig til din næste tattoo, så skal du finde den tatovør i København, som du har en god vibe med og som også gerne har en interesse og erfaring inden for netop dit design.

På den måde sikrer du dig, at du får, hvad du betaler for, og at arbejdet udføres, præcis som du havde forestillet dig, og at dine tattoo priser er til at betale.

Hos West Bridge Tattoo fokuserer vi meget på medarbejder- og kundetilfredshed, det betyder bl.a. ærlig rådgivning, professionelle rammer og engagerede artister.

Er du i øvrigt på jagt efter en helt unik tattoo, så inviterer vi jævnligt gæsteartister ind i klinikken, hvor du vil have mulighed for at nyde godt af helt specielle teknikker og designs.

Vil du vide mere om gæsteartister, så kontakt os endelig eller hold øje med vores Facebook for mere information.

Læs også om Sikkerhedsstyrelsens regler om tatoveringer.

Få et tilbud på tattoo priser

Vi glæder os meget til at hjælpe dig godt på vej mod din næste tatovering. Med mange års erfaring inden for branchen er vores dygtige artister altid klar til at rådgive dig.

Vi anbefaler i øvrigt, at du tager et kig på vores information-side, der indeholder en masse relevant information, der er godt at have styr på inden du kaster dig ud i din tatovering hos os.

Hvad koster en tatovering?

I forbindelse med, at man står overfor at skulle have lavet en tatovering, så opstår der ofte spørgsmål som: Gør det ondt? Hvor ondt gør det? Hvor skal den sidde? Og ikke mindst: Hvad koster en tatovering?

Det korte af det lange svar er, at det varierer. Det er nemlig forskelligt fra shop til shop og fra tatovør til tatovør. Det har nemlig både noget at gøre med, hvem der tatoverer dig, deres løn, ofte også hvor i landet, du får lavet din tatovering og meget andet.

Derfor kan det også være svært på stående fod at svare på, hvad koster en tatovering.

Ønsker du et mere konkret bud på, hvad en tatovering koster, så kan du med fordel komme forbi vores tattoo shop på Vesterbro og høre mere om både priser og andet, der måtte være på dit hjerte.

Du finder os på Enghave Plads 23, kld., 1671 København V.

Vil du høre mere om tattoo og priser?

Skulle du have spørgsmål til netop din tattoo, dette kan både være i forhold til farver, størrelsen, tykkelsen på stregerne eller nålen, eller måske til smerteskalaen, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Det vil være meget nemmere for os at kunne give dig svar på spørgsmål som, “hvad koster en tatovering?” og andre lignende spørgsmål, som kræver at vi har set dine ideer, hvis du kan vise os det. Derfor henviser vi til, at du sender os dine oplysninger, billeder af dine ideer mm., og så vender vi tilbage med priser og andre svar.

Du kan med fordel bruge vores kontaktformular til at komme i konkakt med os, da vi her kan give dig et godt og uddybende svar på din henvendelse, hvad end det skulle være om priser for din tattoo, helingsprocessen eller noget helt andet.

Find vores kontaktformular her, hvis du skal i kontakt med os.