Tattoo shop - Bliv tusset af de bedste tatovører i København

Går du og drømmer om at få en tatovering eller har et større projekt i tankerne, så er vi en tattoo shop i København for dig. Vi har et hold af dygtige tatovører, der hver især er specialiserede i forskellige stilarter, så du kan helt sikkert finde en tatovør, der kan indfri dine ønsker. 

Du er i trygge hænder hos os

Vi er en tattoo shop i hjertet af Vesterbro i København, der består af en håndfuld dygtige tatovører, der står klar til at hjælpe dig med dine tattoodrømme. Vi har ofte gæstetatovører på besøg fra hele verden i shoppen, det kan du holde øje med på vores Instagram og Facebook. 

Vi vægter hygiejne og professionalisme meget højt, så du altid kan føle dig tryg og i de bedste hænder. Det synes vi er vigtigt, når du skal have en tatovering på din krop, som du vil blive glad for.

Dygtige tatovører

Vores faste tatovører har hver deres stil, men har alle det til fælles, at de vægter det kunstneriske og personlige udtryk højt. Vi arbejder gerne ud fra dine egne idéer og inspirationsbilleder og tilsætter vores eget præg, så du får en unik og personlig tatovering, hvis det er ønsket. 

Du kan møde vores tatovører og tjekke deres arbejde ud her på hjemmesiden eller på vores sociale medier. På den måde kan du få et overblik over, hvad vi tilbyder i vores tattoo shop i København, og hvilken tatovør der falder i din smag. Du kan også altid kontakte os, og høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Tatoveringer der passer til din stil

Måske har du en klar holdning til, hvad du ønsker at få tatoveret, men det kan også være, at du gerne vil have lidt inspiration. Vi hjælper dig, uanset hvor du står, og vi ønsker altid, at du føler dig hørt og set. 

Et motiv kan have forskellige udtryk, alt efter, hvilken stilart det tatoveres i. Det kan variere i alt fra en old school stil, hvor stregerne er lidt tykkere med simple farver, til dotwork, hvor motivet tegnes i små prikker eller fine line, hvor tatoveringen laves i tynde streger. 

Du vil altid blive vejledt i, hvilken stilart, der passer bedst til dit motiv og din personlige stil, så du får det bedst mulige resultat. Vores tatovører har meget erfaring og ved, hvad der kan lade sig gøre og hvad, der giver det bedste outcome.

Efter du har fået en tatovering

Når du har været i vores tattoo shop og fået en tatovering, er det vigtigt, at du følger vores anbefalede retningslinjer for efterbehandlingen. Hvis du plejer din nye tatovering ordentligt, vil du med større sandsynlighed undgå betændelse og infektion. For mere information om tatoveringer og fjernelse af dem, kan du besøge Sundhed.dk og blive klogere.