Tattoo Silkeborg - Tjek disse shops og tatovører ud

Er du bosat, eller befinder du dig, i Silkeborg og gerne vil have en tatovering, så har vi her samlet en guide over de tattoo shops, som vi synes, du skal tjekke ud. Det er altid godt at undersøge en tatovør, inden man bliver tatoveret, så man er sikker på, at man er i gode hænder og får en professionel og hygiejnisk behandling. 

Tjek disse tattoo shops ud i Silkeborg

Beauty and the Beast

I hjertet af Silkeborg ligger dette studie, hvor et hold af faste artister dagligt tatoverer løs med intentionen om at være de bedste tatovører uden at gå på kompromis med noget som helst. De tilbyder både store og små tatoveringer i forskellige stilarter, såsom abstrakt, fine line og old school, og du kan altid planlægge din tatovering med en af de dygtige tatovører. 


Der er flere kunder, der rejser fra andre byer i Jylland, og endda fra Aarhus, til lige netop denne shop, fordi de har opnået så god omtale. De seks artister i shoppen er dedikerede og går højt op i at skabe unikke kropslige kunstværker. Hvis du gerne vil høre mere og se nogle af de tatoveringer, de har lavet, kan du gå ind og tjekke deres Instagram ud, hvor de aktivt lægger billeder og videoer op af deres værker.

Goodfellas Tattoo Club

I denne tattoo shop kan du forvente nogle unikke og professionelle tatovører, der, med god hygiejne og gode omgivelser, tilbyder deres kunder en tryg og tilfredsstillende oplevelse tæt ved Silkeborg. De hjælper dig med rådgivning og visualisering af dine idéer fra start til slut i processen, så du til sidst står tilbage med den helt perfekte tatovering på din krop. 

De har en aktiv instagramprofil, hvor man kan følge med i deres arbejde og en konkurrence i ny og næ, hvor du kan vinde forskellige ydelser.

Unikke tatoveringer i forskellige stilarter

Selvom der findes forskellige slags stilarter indenfor tatoveringer og generelt i al kunst, så er det bestemt stadig muligt at opnå et unikt design og resultat, selvom det, så at sige, hører under en bestemt stilart. En stilart er typisk en metode eller et look, og altså ikke et bestemt motiv. Læs for eksempel om realisme tattoo eller dotwork teknikken her på siden.  

Det kan derfor fortolkes ekstremt meget og tilpasses lige præcis efter ønske. Kunst er smag og behag, og så længe du selv er tilfreds med dit valgte design, og tatovøren har sagt god for, at det kan lade sig gøre, så er det bare med at vælge det, du har det bedst med.