Bedste tattoo i København hos West Bridge

Tattoo Slagelse - Find den bedste tatovør nær dig

Se vores
5/5

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG
12 – 17

Skal du have lavet en tattoo i Slagelse, står vi klar med en række anbefalinger til dig. Det er vigtigt at vælge sin tatovør med omhu, da både kvalitet og design differentierer fra sted til sted. Hos WBT anbefaler vi altid at vælge professionelle artister med stor erfaring, så du kan være sikker på et pænt og ordentligt resultat. 

Tjek også altid anmeldelser og anbefalinger ud, inden du vælger din kommende tatovør.

Tattoo World Slagelse

Denne tatovør har flere afdelinger i landet, og du kan derfor også med fordel kigge forbi, er du på jagt efter en tattoo Slagelse. De har både Instagram og Facebook, så du kan eventuelt tjekke deres arbejde ud på deres sociale medier, inden du vælger tatovør.

Gå altid efter et sted, hvor stil og omgivelser stemmer overens med dine ønsker. Det er vigtigt at forventningsafstemme, inden du lægger krop til en tatovering, så du ender med et resultat, du bliver glad for. Vi anbefaler altid, at du aftaler pris og design, inden du går i gang. 

My Queen Tattoo

Denne biks er også et oplagt valg til din næste tattoo Slagelse. Forhør dig om stilarter, motiver og andet, inden du giver dig i kast med din kommende tatovering. Sammen kan I skabe smukke og særprægede motiver, som du kan have glæde af resten af dit liv. 

Et tip er altid at møde din tatovør inden I begynder arbejdet, så du kan mærke, om I har god kemi og er på bølgelængde, rent stilmæssigt. 

Kom forbi WBT i dag

Er det ikke en tattoo Slagelse, men i København, du leder efter, tager vi glædeligt imod dig, hos West Bridge Tattoo. Vores tatovører er dygtige til mange forskellige områder, så der er stort set ikke det motiv, vi ikke kan lave. 

Book en tid eller kom forbi til en snak, så kan vi sammen finde frem til det ønskede resultat. Vi laver unikke og personlige tatoveringer med vores egne særprægede træk, og vi tager gerne udgangspunkt i dine idéer og tanker. 

Vi har mange års erfaring med at skabe smukke tatoveringer og ser frem til at skabe noget særligt med dig også. 

Kontakt os, eller udfyld vores formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at komme forbi vores salon, er Nørrebro ikke det rette sted for dig, eller kontakte os via vores kontaktformular.

Find os

West Bridge Tattoo københavn – bedste tatovør til tatoveringer

Besøg West Bridge tattoo på Vesterbro i hjertet af København. Find inspiration, her på siden, til din næste tatovering og få en dygtig tatovør til at kreere den.

LOKATION

Enghave Pl. 23, kld tv, 1671 København V

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG