Tattoo Svendborg - Inspiration til shops og tatovører

Hvis du ikke befinder dig i København, hvor vores tattoo shop er placeret, vil vi gerne hjælpe dig til at vælge en god tatovør i Svendborg, som kan lave den tatovering, du går og drømmer om. Vi har udvalgt nogle forskellige shops, så du selv kan vurdere, hvilken, der tilbyder den stilart, som du ønsker. 

De bedste tattoo shops i Svendborg

Lowkey Tattoo

En hyggelig tatoveringsbutik med fem forskellige artister, der sidder klar til at udføre en lang række forskellige tatoveringsstilarter. De går meget op i at udføre et godt håndværk i høj kvalitet og vil gerne vejlede dig og designe din tatovering. Samtidig værner de i høj grad om deres kunder, så de føler sig godt tilpas og velforplejede med god kaffe og kage. 

De fem tatovører har hver deres speciale indenfor tatoveringsstilarter, hvilket gør det til en alsidig tattoo shop. De tatoverer alt fra japansk/orientalsk, realisme, new school, ‘weird stuff’ og meget mere. Der er også mulighed, for mere alternative metoder, såsom handpoke, piercing og scarification.

Shoppen er placeret på Abildvej 5E, 2. Sal i 5700 Svendborg med tog og motorvej direkte til døren. Hvis du vil se deres værker og blive inspireret, kan du tjekke deres Instagram ud.

Dyrendal Tattoo & Beauty

Bliv ført direkte tilbage til 1950’ernes amerikanske diner-stil i denne tatoveringsbutik nær Svendborg. I butikken møder du tre tatovører og en frisør, da det både er en tattoo shop og frisør på samme tid – uden at gå på kompromis med hygiejnen. De udfører forskellige stilarter af tatoveringer, som spænder over alt fra fine linjer og store farverige motiver. 

Butikken ligger på Svendborgvej 41 i 5772 Kværndrup tæt ved motorvej og togstation med forbindelse til Svendborg. De opfordrer til, at man kommer ind i butikken og siger hej, og at I i fællesskab snakker om dit tatoveringsprojekt. For løbende information og inspiration kan du følge med på deres facebookside.

Vigtigt at vide inden du bliver tatoveret

Det er først og fremmest vigtigt at du føler dig i gode hænder, inden du lader dig tatovere. Tag ind i en tattoo shop og snak med personalet, så du kan fornemme, om I har en god kemi. Det gør både oplevelsen og resultatet bedre. 

Hygejnen er dog det aller vigtigste, når man skal tatoveres. Vær sikker på at din tatovør bruger sterile redskaber og har rene omgivelser, så du undgår infektioner og ærgerlige resultater. 

Hvis du er i eller kommer til København, er du meget velkommen til at komme ind i vores shop, så vi kan hjælpe dig i mål med dine drømme om en tatovering. 
Har du brug for mere information, inden du tager en beslutning kan du læse vores guide om tatoveringer.

Mange af de forskellige tattoo shops bliver bedømt på hvor flotte deres tattoos er. Derfor er der også forskellige blogs som skriver om de bedste tattooshops samtidigt med de også laver andre tests og bedømmelser af andre produkter. Et af disse medier er Mydinners.dk.