Tattoo's i hjertet af Vesterbro

Du finder os i hjertet af hippe og hyggelige Vesterbro, på den travle og altid pulserende Enghave plads. Her ligger vi placereret i fint selskab blandt nogle af byens bedste spisesteder, special- og delikatessebutikker, lækre vinbarer og hyggelige caféer. Kommer du til salonen i bil er der gode parkeringsmuligheder, ligesom at Metro Cityringen kører næsten lige til vores trappesten.

Kig forbi West Bridge Tattoo på Vesterbro

Befinder du dig på eller omkring Vesterbro, og går du og overvejer en ny tattoo? Så kig forbi vores salon, hvor vi altid sidder klar til at tage en uforpligtende samtale med dig om dine drømme og ønsker. Med flere års erfaring i bagagen fra branchen arbejder vi med professionalisme og hygiejne på højeste niveau, så du altid kan forvente en yderst kompetent og sikker oplevelse. Vores team består af de dygtigste tatovører, der er specialiserede i en håndfuld forskellige stilarter. I salonen på Vesterbro står vi altid klar til at vejlede dig med professionel sparing, så vi kan sikre dig den bedste oplevelse og ikke mindst den tattoo, som du drømmer om.

Unikke Tattoo's og professionel sparring

Gæsteartister og tattoo's

Hos West Brige Tattoo på Vesterbro har vi løbende gæsteartister på besøg fra hele verden, hvilket giver os mulighed for at forbedre os, og skabe de mest unikke tattoo’s. Vi stræber efter at være de bedste til at skabe unikke tattoo’s, som adskiller sig fra normen. Vi om nogle kender følelsen af at have en specifik forestilling om en tatovering i hovedet, men forstår hvor svært det kan være at videreformidle det præcist ønskede resultat. Vi hos West Brige Tattoo på Vesterbro er trænede i netop at forstå dine ønsker og står klar med professionel sparring til, hvordan vi opnår dit drømmeresultat.

Læs mere om at få en tatovering i Herning her

Find os i hjertet af Vesterbro

Vi forstår og formidler dine tanker og ønsker

Hvad end du drømmer om Linework, Oldschool, Traditional eller en helt fjerde stilart, er vi klar til at tage imod dig i vores salon på Vesterbro. Vores tatovører er trænet i at forstå og formidle dine tanker og ønsker om motiv og stilart, så du får netop den tatovering, som du drømmer om. Tag et kig på vores porteføljer og bliv inspireret af vores forskelige stilarter, tatovører og deres arbejde. Er du usikker på hvilket motiv du skal vælge, kan du læse vores guide til tatoveringer. Send os eventuelt dine inspirationsbilleder af din drømmetattoo, så finder vi i fællesskab den bedste løsning sammen.

Kontakt os

Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak hos West Bridge Tattoo på Vesterbro. Du finder vores kontaktinformation på forsiden. Du er også altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular nedenfor. Vi glæder os til at se dig hos West Bridge Tattoo i hjertet af Vesterbro.

Læs også om Sikkerhedsstyrelsens regler om tatoveringer.

FAQ - Tattoo Vesterbro

Du bør under ingen omstændigheder udsætte din nye tatovering for sol. Vent gerne 3-4 uger til, at der er dannet sårskorpe på tatoveringen. Desuden bør du undgå salt- og ferskvand, sand, støv og solcreme, da det kan give infektion i tatoveringen.

Da din tatovering er et åbent sår, vil den tørre ud lejlighedsvist. Når dette sker, skal du smørre den ind. Dog skal du passe på med ikke at smørre den for meget ind og for ofte, da det kan føre til udbrud i huden og tilstoppede porer.

Du bør undgå at træne, når du lige har fået en ny tattoo, da både sveden og strækkene i huden kan have påvirkning på din heling. Derfor bør du undgå både styrketræning og kardiotræning de første 2-3 dage efter du er blevet tatoveret.

Helingstiden varierer alt efter størrelsen på tatoveringen og hvordan du plejer den. De fleste tatoveringer tager mellem en uge og flere måneder at hele. Er du usikker på dette, eller har du spørgsmål, så kontakt din tatovør og hør mere.