Bedste tattoo i København hos West Bridge

Walk in tattoo København

Drømmer du om at få en flot tatovering, kan du få en walk in tattoo hos West Bridge Tattoo i dag. Vi tager imod alle, der kommer forbi klinikken, hvor vi gerne både hjælper med motiver, stilarter og meget mere. Hør mere om dine muligheder.

Vores tatovører i København

Maya Gürtlerold-school/traditional

Mike Erwin old-school/traditional 

Kassem DiranyRealisme/Black n Grey

Pola LISO LisowiczArtwork/contrasts/wearable art

Dario KristoffersenNeo Traditional/old School

Markus HornHaver Nielsenfine Lines/oldschool 

Bobbyold-school/portrait 

Daniel Lazrak old-school/traditional

Daniel Skytteold-school/traditional

Se vores
5/5

LOKATION

Enghave Pl. 23, kld tv,
1671  København V

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG
12 – 17

Walk in tattoo

Har du besluttet dig for et motiv, som du bare ikke kan vente med at få foreviget på din krop, så kan du nyde godt af vores walk in tattoo København. Det vil sige, at du kan komme forbi vores shop på den bestemte dag og i det tidsrum, hvor der tilbydes drop in og få lavet en tatovering af en af vores dygtige tatovører.


Nogle gange vil man bare gerne føre sine drømme ud i livet uden at skulle føle sig begrænset af lange ventetider og bookinger. Det forstår vi godt, så derfor tilbyder vi også mere spontane sessions, hvor du kan komme forbi og få lavet det motiv, du ønsker, af en kompetent tatovør.

Tatoveringer med omtanke​

Vi går meget op i at give vores gæster i shoppen den bedste oplevelse og at sikre, at de vælger en tatovør, der kan matche stilen og forespørgslen bedst muligt. Vi tror på, at man får det bedste resultat, hvis man føler sig tryg og forstået af sin tatovør. Derfor tilbyder vi også konsultationer, der er med til at sikre dette, hvis du ikke er helt sikker på motivet, størrelsen mm.

En ny tatovering kræver pleje, og kan derfor også kræve, at du tilpasser tidspunktet til eventuelle rejser eller andre omstændigheder, der kan have en effekt på helingen. Under helingen af en ny tatovering er det vigtigt, at den ikke får direkte sol, havvand, klorvand og lignende, så det kan derfor være noget, du skal tænke over, inden du spontant får lavet en walk in tattoo i København. 

En tatovering er permanent og bør derfor overvejes nøje, hvis man vil være sikker på ikke at skulle igennem en tattoo removal, der både er en lang proces, koster mange penge og er smertefuld. Vi følger derudover dansk lovgivning, og tatoverer derfor ikke personer under 18 år.

Bestil tid eller få walk in tattoo

Hvis du gerne vil være helt sikker på, hvornår du kan få en walk in tattoo i København hos os, så kan du kontakte os og få afklaret dine spørgsmål eller forespørgsler.

Du kan til hver en tid benytte dig af vores kontaktformular her på siden eller ringe til os på telefon + 45 53 84 34 36 inden for vores åbningstid. Så skal vi nok gøre dig meget klogere på dine spørgsmål og bringe dig et skridt tættere på dine ønsker. Du kan også læse mere information om andre ting her på vores hjemmeside.

Kontakt os for mere info om walk in tattoo København

Hvis du gerne vil være helt sikker på, hvornår du kan få en walk in tattoo i København hos os, så kan du kontakte os og få afklaret dine spørgsmål eller forespørgsler. 

Du kan til hver en tid benytte dig af vores kontaktformular her på siden eller ringe til os på telefon + 45 53 84 34 36 inden for vores åbningstid. Så skal vi nok gøre dig meget klogere på dine spørgsmål og bringe dig et skridt tættere på dine ønsker. Du kan også læse mere information om andre ting her på vores hjemmeside. 

Udforsk stilarterne

Skal vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige motive? Måske har du allerede nogle ideer om, hvordan din walk in tattoo skal se ud, men er ikke helt sikker på farver, stil eller noget tredje. Hertil kan vi være dig behjælpelige.

Vi er ekspert i mange forskellige stilarter, herunder fine line, old school, watercolor og mange flere. Hertil kan vi ogå hjælpe dig med, hvad der skal tatoveres. Om det skal være et portræt af en, du kender, noget abstrakt eller noget, du finder inspiration til hos os.

Find vores tattoo guide, hvor vi guider dig igennem alt det, du bør vide, både før, under og efter, samt mere om stilarter og så videre. Har du spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Behandl din walk in tattoo godt

Når du får lavet en walk in tattoo, gælder de samme behandlingsrammer, som ved en bestilt tid og ved alle andre situationer. Der skal naturligvis være styr på hygiejnen, både før, under og efter din tatovering laves, og så skal din nye tattoo også have efterbehandling, for at kunne hele flot op.

Hertil er det en god ide at følge de anvisninger, som din tatovør giver dig. Dette vil typisk være, at du bør undgå direkte sol, på det tatoverede område, at skal holde området fugtet, og at du skal behandle det, som et åbent sår, da det jo på mange måder, er lige netop det, det er.

Hertil er der forskellige produkter, der er gode at anvende, og dette gælder også for walk in tattoos. Herunder tattoo creme, der er med til at hele området og behandle antibakteriel. Er du i tvivl om behandlingsmetoden, eller har du andre spørgsmål til det efterfølgende forløb, er du mere end velkommen til at tage fat i os.

Find os

West Bridge Tattoo københavn – bedste tatovør til tatoveringer

Besøg West Bridge tattoo på Vesterbro i hjertet af København. Find inspiration, her på siden, til din næste tatovering og få en dygtig tatovør til at kreere den.

LOKATION

Enghave Pl. 23, kld tv, 1671 København V

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG