Watercolor tattoo - skab unikke og farverige motiver

En watercolor tattoo er en smuk og karakteristisk tatovering, som kendetegnes ved mange farver, og som tager sin inspiration fra vandfarveteknikken.

Ligesom det er gældende for vandfarve, er det en tatovering, hvor farverne ser ud, som er de ‘spildt’ omkring motivet. Farverne blander sig smukt med hinanden, og fremhæver detaljer eller er et kunstværk i sig selv.

Kendetegn ved stilarten

Ulig mange andre stilarter er en watercolor tattoo rimelig frit i sit udtryk, og der kan derfor laves de fleste motiver. Har du et ønske om noget specifikt, så finder vi en løsning på netop det.

Det er snarere farvekombinationerne, som ofte er lavet med samme teknik, hvor lyse og mørke farver kombineres, hvilket medfører en dybde i tatoveringen og et pænt farverigt spil.

Farverne bruges til at skabe en effekt, som malede man med vand og pensel på huden. Disse effekter er ofte “splat”, som havde en dråbe vandfarve ramt huden, eller at farven “løber”.

I mange tilfælde ligner en watercolor tattoo et maleri snarere end en tatovering, da effekten ser ud, som var farverne malet med en pensel, hvor de får lov at flyde ud og flyde sammen.

Unikt udtryk med en watercolor tattoo

Der er stort set ingen grænser for udtrykket i en watercolor tattoo, og du kan derfor med fordel lege med forskellige muligheder, inden du træffer den endelige beslutning for slutresultatet.

Mange vælger et motiv med en markant sort outline, så farverne ligger i baggrunden, og motivet træder ud. Du kan dog også vælge at lade farverne spille hovedrollen, og vælge en mindre synlig outline.

Denne type tatovering kan med fordel kombineres med andre stilarter, da de stilistiske karakteristika er op til fri fortolkning, udover selve farvebruget.

Kom forbi til sparring

Kom forbi vores salon og tag en snak om dine muligheder. Vi hjælper hellere end gerne til med at udforme din drømme tatovering, kombineret med vores artisters personlige og artistiske udtryk.

En tatovering giver mulighed for at skabe et personligt og unikt udtryk, og det er ofte kun fantasien, som sætter grænser for det endelige resultat. Det er helt op til dig, om du ønsker blomster, dyr, dødningehoveder eller noget helt fjerde.