Brøndby tattoo - De bedste tatovører tæt på hovedstaden

Er du på udkig efter en god tatovør, der kan lave en tattoo i Brøndby, eller måske vil du gerne have en tatovering til ære for din yndlings fodboldklub. Så kan du læse med her og finde ud af, hvor du kan få dine ønsker indfriet. 

Hos West Bridge Tattoo kan du, i samarbejde med vores tatovører, få lavet alle former for tatoveringer, der er tilpasset dig og din personlige stil. Vores tattoo shop er placeret på Vesterbro, ikke langt fra Brøndby, så hvis du er interesseret i at få en tatovering, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet og hygiejne, så synes vi, at du skal komme forbi til en snak. 

Hvis du ikke har mulighed for at komme til os, så vil vi gerne anbefale nogle shops i og omkring Brøndby, som du kan tjekke ud og besøge. Læs med for at finde ud af, hvilke vi anbefaler.

Udvalgte shops til tattoo Brøndby

Det er begrænset, hvor mange shops der er i byen, så vi har udvalgt nogle tatovører i omegnen, som du kan tjekke ud. 

Cool ink tattoo

Denne shop er placeret i Glostrup, men er transporten værd. De laver forskellige slags motiver i forskellige stilarter og laver gerne Brøndby tatoveringer. Du kan både få store og farverige tusser eller portrætter af mennesker, dyr og monstre. 

Tattoo Fashion

Dette studio finder du i Rødovre, hvor de blandt andet laver store og farverige tatoveringer. Deres motto er “Whatever you think, we ink”, så det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan få lavet i denne tattoo shop. De tilbyder også at fjerne tatoveringer, du har fortrudt, eller at lave motiver, der kan dække dem. 

West Bridge Tattoo

Hvis du vil være helt sikker på at lande i de bedste hænder, når du skal have lavet en tatovering, så vil vi til hver en tid anbefale dig at søge i vores retning. I vores shop har vi et hold af 5 dygtige og professionelle tatovører, der er specialister i hver deres stilarter. Du kan derfor være sikker på, at mindst en af artisterne kan indfri dine drømme. 

Vi ligger ikke langt fra Brøndby, så vi synes bestemt, at du skal lægge vejen forbi.