Tattoo Esbjerg - vælg den helt rigtige kunstner

Der er mange vigtige overvejelser, du kan gøre, inden du vælger din næste tatovør i Esbjerg. Det er selvfølgelig meget vigtigt, at du vælger en kunstner, der er specialiseret i den type tatovering, du ønsker at få tegnet. Nedenfor har vi samlet en guide over nogle af dem, der er bedst andmeldt i byen. 

Det er dog vigtigt at understrege, at vi blot har fremhævet tre dygtige tatovører i Esbjerg. Der findes med garanti mange flere dygtige tatøverer i byen, du kan overveje, hvis du skal have lavet en tattoo i Esbjerg.

De bedste tattoo shops i Esbjerg

Sailor’s Ink Esbjerg

Sailor’s Ink er blandt de bedst, anmeldte tatovører i Esbjerg. De gør sig især indenfor god kundeservice, og når du besøger deres salon, vil du altid blive mødt af store smil og gæstfrihed. 

Sailor’s Ink i Esbjerg har mange dygtige tatovører, der hver især er dygtige indenfor sit eget område. Derfor kan du altid være sikker på, at du kan finde en tatovør, der kan kreere den helt rigtige tattoo til dig ud fra dine ønsker. 

I et tæt samarbejde med kunstneren vil I sammen tegne og skabe et unikt motiv, der passer perfekt til dig. Hvis du har brug for sparing eller gode råd, er du altid velkommen til at kontakte dem til en uforpligtende samtale, hvor I kan drøfte idéer og designs. Priserne er varierende alt efter, hvilken kunstner, du benytter. 

Kunderne er meget tilfredse med Sailor’s Ink i Esbjerg, og salonen har næsten 5 stjerner på Google. Du kan derfor trygt booke en tid til tattoo hos Sailor’s Ink.

Bodysigns Tattoo

Bodysigns Tattoo er også blandt de bedst anmeldte saloner i Esbjerg. Salonen blev grundlagt i 2004 og har med deres mange års erfaring opnået stor ekspertise, der gør det muligt at lave alle former for tattoo art til perfektion. 

Bodysigns Tattoo kan udføre alt arbejde efter tidsbestilling, og uanset hvilket motiv du ønsker, kan du være sikker på, at de kan kreere det. Du skal blot kontakte salonen og fortælle om dine ønsker, hvorefter de vejleder dig og finder den tatovør, der passer bedst til dit ønskede motiv. 

Du er altid velkommen til at kontakte salonen til en uforpligtende samtale, og de står klar til at vejlede dig, hvis der er noget, du er i tvivl om. Du kan også tjekke deres Facebookside, hvis du ønsker inspiration eller blot ønsker at se, hvilket arbejde, de førhen har kreeret.

tattoo-koebenhavn

Nordic Art Tattoo

Denne salon er også blandt de mest populære i Esbjerg. Uanset hvilket motiv du ønsker, kan du være sikker på at kunne finde en kunstner, der kan hjælpe dig med at nå i mål med dine ønsker. 

Salonen har en række erfarne tatovører, som i et tæt samarbejde med dig vil tegne et motiv, som passer perfekt til din krop. De er åbne overfor alle slags ønsker, og de kommer gerne med forslag til, hvordan du kan give tatoveringen et unikt twist. 

Du kan altid kontakte Nordic Art Tattoo og komme til uforpligtende samtale, hvor I kan drøfte idéer og muligheder. Læs også om Sikkerhedsstyrelsens regler om tatoveringer.