Tattoo Holstebro - Find de bedste shops og tatovører her

Befinder du dig i eller omkring Holstebro og leder efter en god tattoo shop, hvor du kan få lavet din første eller din næste tatovering? Så er du kommet til det rette sted. 

Vores shop, West Bridge Tattoo, er placeret i København og har endnu ikke lokaler i Jylland, men vi vil stadig gerne hjælpe dig med at få tusset dit drømmemotiv. Læs med her, hvor vi gennemgår de bedste shops til tattoo Holstebro.

Udvalgte tattoo shops i Holstebro

Der findes mange gode tatovører i byen, så de shops, vi har udvalgt nedenfor, er blot et udsnit af, hvad der findes af muligheder. Vi håber, at du finder en, der taler ind i dine ønsker og din stil, så du kan få lavet det motiv, du går og drømmer om.

Skin & Colors tattoo

Skin & Colors er Holstebros ældste og første tattoo shop, der drives af de to tatovører Laurent og Dorthe. De har en solid og loyal kundekreds, men byder også nye kunder velkomne. De tilbyder forskellige stilarter, såsom portrætter, japansk, watercolor, tekst og blomster mm. 

De tilbyder nogle unikke services for deres kunder, ved eksempelvis at have et års service af de tatoveringer de laver, hvor du kan få rettet dem til, hvis der er sket noget under sårhelingen, eller hvis farverne er blevet for lyse. Hvis du er studerende, militært ansat eller pensionist er der tilmed rabatter at hente, ved fremvisning af ID.

Beauty and the beast tattoo Holstebro

Dette studio ligger i hjertet af byen, hvor du bliver mødt af passionerede tatovører, der går op i at lave personlige og unikke tatoveringer. De tilbyder flere forskellige stilarter, så hvad end du er til abstrakte motiver, mandala, fine line eller new school mm., så kan de indfri dine ønsker. 

Når det kommer til de mere praktiske informationer, så går de meget op i god hygiejne, hvilket er vigtigt, når man skal have en nål i huden. Derudover er der gode muligheder for parkering, og du kan til hver en tid komme forbi shoppen til en snak om dine idéer. 

Hvis du alligevel skulle befinde dig i København eller måske er villig til at tage turen til hovedstaden, så er du til enhver tid velkommen til at besøge vores shop på Enghave Plads 23 på Vesterbro. 

Er du også på udkig efter en maler København, maler Århus eller maler Odense, så se mere her.