Fjernelse af tatovering i Århus - God og tryg behandling

Fik du tatoveret en tatovering, som du ikke længere er glad for, måske fordi den giver dig nogle minder, du helst vil være foruden, eller måske fordi den ikke er pæn længere, eller aldrig har været det. Uanset hvad, så kan du finde fjernelse af tatovering i Århus nemt.

Fjernelse af en tatovering behøver nemlig hverken at være besværligt eller ubehageligt, det kan være en ganske god oplevelse, blot man finder den rette behandler, som du føler dig tryg ved. Tryghed er én af de vigtigste ting, når du skal have foretaget indgreb af enhver type.

Dog laver vi hos West Bridge Tattoo ikke fjernelse af tatovering i Århus, og vi kan derfor desværre ikke hjælpe dig med dette i denne by. Vi kan dog hjælpe dig med en flot cover-up, hvis du ikke længere er glad for din eksisterende tattoo. Du skal bare et smut forbi vores salon på Vesterbro i København.

 

Hvordan fungerer det?

Selvom vi ikke selv udfører fjernelse af tatovering i Århus, kan vi alligevel godt give dig noget information om, hvad det handler om, hvordan det fungerer, og hvad du kan forvente.

Når du fået en tattoo, får du indsprøjet pigment i huden ved hjælp af en nål. Dette kan både være større og mindre nåle, som giver forskellige resultater og linjer. Disse resultater kan med tiden falme og blive mindre pæne. Behandler du ikke din nye tattoo ordentligt under helingen, vil du også kunne opleve, at den kan blive grim med tiden.

Se også Sinelyons psykoterapeut her. 

Dette betyder da også, at mere en halvdelen af alle danskere fortryder deres tatovering, fordi den ikke blev som ønsket, eller fordi det blev lavet som en spontan beslutning. I dag foregår fjernelse af en tatovering, i hele landet, herunder også Århus, med en særlig laser, der sprænger farvepigmentet i din hud, som kroppen siden nedbryder og fjerner selv.


Læs mere om tattoo i Århus her.

Med West Bridge Tattoo kan du få dig en tatovering i København