Tattoo Randers - Unikke og professionelle tatoveringer

Hvis du er på jagt efter en dygtig og erfaren tatovør i Randers, der kan hjælpe dig med at få dit tatoveringsønske opfyldt, så er der flere gode shops at vælge imellem. Det er vigtigt at man føler sig tryg ved sin tatovør og er på bølgelængde, i forhold til hvordan det endelige resultat skal ende ud. Vi har derfor udvalgt nogle dygtige tatovører, som tilbyder lidt af hvert.

Vi har endnu ikke en shop i Randers, så vi har i stedet lavet denne guide, så du kan vælge den shop, hvor du kan få din drømmetatovering ved en professionel tatovør.

Tag et kig på disse tattoo shops i Randers

Nordic tattoo Randers

Et lille kollektiv af tre individuelle tatovører, der er eksperter i hver deres speciale. Så om du er på udkig efter et design indenfor realisme, blackwork, mandala eller farvefulde cartoon designs, så er der en tatovør til dig. De opfordrer selv til, at man vælger den tatovør, der har bedst erfaring med den stilart, som man ønsker at få lavet, så den bedste proces og det bedste resultat kan opnås.

Shoppen ligger på Rosengade 4 i 8900 Randers C, og du er altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en snak om dit kommende projekt. Hvis du gerne vil se mere til deres arbejde, kan du tage et smut forbi deres Instagram, hvor du kan finde billeder af de tatoveringer, de laver løbende.

Scandinavian Art Randers

En professionel tattoo shop i hjertet af Randers centrum, hvor der laves et bredt udvalg af forskellige tatoveringer og stilarter. De kører ofte forskellige tilbud, som eksempelvis på matchende tatoveringer, hvis dig og en du kender gerne vil have et minde sammen. De laver både små og store motiver, som både kan være enkle med fine linjer eller med farver og skygger. Du vil helt sikkert kunne få det, du ønsker, hos en af de dygtige artister i shoppen. 

Butikken er placeret på Thorsgade 4B i 8900 Randers, og du kan se meget mere om dem og deres arbejde på deres Instagram og Facebook. 

Bor du i eller omkring Randers, er der heller ikke langt til Århus eller Silkeborg, som tilbyder endnu flere tattoo muligheder.

Læs også om maler København her. 

Ting, du bør overveje, inden du får en tatovering

Det er en stor ting at få en ny tatovering, og for at resultatet bliver bedst muligt, er der nogle ting, man selv skal være opmærksom på, for at den heler flot og holdes rask.

Du skal, for eksempel, undgå sol direkte på din nye tatovering, da det kan sammenlignes med et åbent sår, der skal have ro og hele. Derudover er det en god idé at smøre den med en tattoo creme, men alle disse ting er noget, din tatovør bør og vil informere dig om.

Du kan læse meget mere i vores guide om tatoveringer her.

Befinder du dig længere nede i Danmark, er du måske i nærheden af Kolding eller Svendborg, og kan med fordel tjekke vores tattoo anbefalinger ud for disse områder. 

Mange af de forskellige tattoo shops bliver bedømt på hvor flotte deres tattoos er. Derfor er der også forskellige blogs som skriver om de bedste tattooshops samtidigt med de også laver andre tests og bedømmelser af andre produkter. Et af disse medier er Mydinners.dk.