Tattoo art Kolding - de bedste anmeldte

Hvis du bor i Kolding og skal have lavet en tattoo, er det selvølgelig vigtigt, at du vælger den helt rigtige tatovør til dig. Der er nemlig forskel på, hvilke typer tattoo art de forskellige tatovører er specialiseret i, og der kan være store fordele i at vælge din tatovør nøje. 

Der findes mange tatovører i Kolding, og det er vigtigt at understrege, at vi blot har fremhævet nogle af de tatovører, der er blandt de bedste i byen. Med andre ord findes der altså massere dygtige tatovører, som ikke bliver nævnt nedenfor.

Find inspiration til en tattoo i Kolding

Går du med tanken om at få en tatovering, men er du i tvivl om, hvor du skal søge hen i Kolding, for at få det bedste resultat? Vi har udvalgt nogle forskellige shops, der tilbyder forskellige artister og stilarter, som du kan tjekke ud. Det er en god idé at tjekke op på din tatovør, inden du lægger dig under nålen, så du er sikker på, at der er god hygiejne og professionel adfærd.

Vi har endnu ikke en shop i Kolding, så i mellemtiden har vi samlet en guide, hvor vi gerne vil anbefale de bedste tattoo shops, som du kan besøge. Hvis du befinder dig i nærheden af Aarhus, har vi også samlet en guide over de bedste butikker der.

De bedste tattoo shops i Kolding

Sailor’s Ink i Kolding

Sailor’s Ink i Kolding er et meget populært og sikkert valg, hvis du er på udkig efter den helt rigtige person til at kreere din tattoo art. I deres salon vil du blive mødt med store smil, da god kundeservice er højt på dagsordenen. Hvis du har brug for en tatovør i Kolding, som du kan spare med, så er Sailor’s Ink derfor et godt valg. 

Sailor’s Ink består af en række eksperter, der hver især er dygtige indenfor en speciel type tattoo art. Derfor kan du altid være sikker på at finde en tatovør, der kan kreere præcis det motiv, du ønsker. Når du får lavet tattoo art hos Sailor’s Ink, vil der være fokus på en god dialog, således at du og tatovøren sikrer, at du får det allerbedste resultat. 

De har næsten 5 stjerner på Google, og deres ekspertise er ikke til at tage fejl af. Du er altid mere end velkommen til at kontakte dem til en uforpligtende samtale eller blot ved spørgsmål.

Nordic Art Tattoo i Kolding

Nordic Art Tattoo er samtidig blandt de tatovører, der er bedst anmeldt i Kolding. Eksperterne har mange års erfaring og har dermed opnået en ekspertise, der ikke er til at tage fejl af. 

Deres tatovører kan kreere alle slags designs og motiver, hvad end du er til en simpel og diskret tatovering eller måske et sleeve? Ingen idéer eller ønsker er umulige for Nordic Art Tattoo at udføre, og i samarbejde med en erfaren tatovør vil I tegne et motiv, der passer perfekt til dig og dine ønsker. 

De har mange tatovører, der er dygtige indenfor hver deres felt. Hvis du er i tvivl om, hvilken tatovør fra Nordic Art Tattoo du bør vælge, så kan du med fordel ringe eller skrive til dem og få vejledning om, hvilken tatovør, der matcher dig bedst.

High Tattoo Kolding

Denne tattoosalon er også blandt de bedste i Kolding. Henrik, der ejer salonen alene, har særlig ekspertise, hvad angår farver. Derfor bør du overveje denne salon, hvis du ønsker en tatovering med mange farver. 

Henrik har tatoveret siden 1996 og har derfor mange års erfaring. På hjemmesiden har han lagt billeder op af sine mange skitser, således at du kan finde inspiration, hvis du mangler idéer til din næste tatovering. 

Du har også mulighed for at komme med din egen tegning – Henrik tegner i frihånd, således at din tattoo altid vil være unik og passe dine specifikke ønsker. Han gør sig især indenfor tegninger og avancerede motiver med en masse farver. Læs også loven omkring tatovering her.

Fari Brady - Tattoo & Bodypiercing

Dette tattoo studio i Kolding er ejet af en af de bedste tatovører i Europa med speciale i shading. Hun har en unik stil og har mange tilbagevendende kunder, hvilket siger meget om kvaliteten og oplevelsen ved denne tatovør. Hvis du ikke helt har besluttet dig for, hvad du vil have tatoveret, har de et kæmpe stort udvalg af forskellige designs, men har du selv en idé, kan du også sagtens medbringe dit eget design. Skulle du befinde dig på Sjælland kunne vores anbefalinger til tattoo Holstebro eller Brøndby tattoo måske have interesse.

De tilbyder også frihåndstatoveringer samt en masse forskellige stilart såsom tribal tattoo, farve, shading eller cover up af gamle tatoveringer. Shoppen har ligget i Kolding i 15 år nu på Gråbrødregade 15. Hvis du gerne vil se mere, kan du tjekke dem ud på instagram, hvor de poster billeder af deres arbejde.

Befinder du dig længere nordpå i Jylland, kan du med fordel tjekke vores tattoo anbefalinger ud i Randers, Silkeborg eller Århus.